Mitsubishi Outlander

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Mitsubishi Outlander er en god og anvendelig mellomstor kassevogn, og ut fra bilens størrelse er den trolig både passende til vanlig bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og to seter. Outlander strekker seg 4,695 meter lang, hyggelige 1,81 meter bred og veier hyggelige 1,52 tonn. Mitsubishi Outlander er en romslig og relativt lavt priset bil, og den rimeligste varianten ikke fås med firehjulstrekk. Bilen leveres uten hengerfeste fra fabrikk, men det kan være mulig å få dette fra forhandleren din, og bilen er registrert for en nyttelast på 1600 kg.

Prøvekjør Mitsubishi Outlander

VG Bilguiden samarbeider med en forhandler som selger Mitsubishi. Book en prøvekjøring her, det tar bare ett minutt og er helt uforpliktende!

Outlander kommer i fire varianter. Du får den som en bensinbil, og du får den med automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 11,5 sekunder, noe som gjør den til er en kapabel og responsiv bil, og toppfarten er på 192 km/t. Outlander er tross alt en av de lavere prisede bilene på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Siden dette er en mellomstor og lavere priset bil har Mitsubishi Outlander treffende nok et hyggelig tilbud for både inkludert og betalt ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, innfellbare speil, ryggekamera, nøkkelfri lås, og automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i tabellen under.

Spesifikasjoner om 4 varianter

Outlander 2WD Intense+ 2,0-150 CVT aut

Pris fra kr 317 900,-

Utvendig
Oppvarmet speil
Elektrisk innfellbare speil
Ettermonterbart hengerfeste (via forhandler)
Innvendig
Ryggekamera
Nøkkelfri lås/start
Kjøreassistenter
Fartsholder med fartsbegrenser
Sikkerhet
AEB: Lav hastighet

Outlander 2WD Instyle+ 2,0-150 CVT aut

Pris fra kr 341 100,-

Outlander 2WD Intense+ 2.0-150 CVT aut

Pris fra kr 394 000,-

Outlander 2WD Instyle+ 2.0-150 CVT aut 7s

Pris fra kr 436 500,-