1/4 Mercedes-Benz SLC AMG kabriolet sett forfra
2/4 Mercedes-Benz SLC AMG kabriolet sett bakfra
3/4 Mercedes-Benz SLC AMG kabriolet interiør
4/4 Mercedes-Benz SLC AMG kabriolet sett fra siden

Mercedes-Benz SLC AMG

884 000,-

MotortypeBensin
ChassisKabriolet
GirkasseAutomat
Hestekrefter367 hk
Antall gir9 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Mercedes-Benz SLC AMG er en middels tung og fin mellomstor kabriolet, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for en fin kjøretur med god boltreplass i kupéen. Bilen er samtidig blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Som en mellomstor bil har den to dører og to seter. SLC AMG strekker seg 4,133 meter lang, fine 1,81 meter bred og veier hyggelige 1,52 tonn. Mercedes-Benz SLC AMG er en mellomstor, fin og høyere priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke kommer med firehjulstrekk. Bilen kommer uten hengerfeste, og siden bilen ikke er registrert for dette kan det ikke ettermonteres.

SLC AMG er å få kjøpt i én varianter. Du får den som en bensinbil, og du får den med automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 4,7 sekunder, noe som gjør den til en av kvikkeste bilene på markedet, og toppfarten er på 250 kilometer i timen. SLC AMG er tross alt en bil i den høyere prisklassen på markedet, så man kan med denne bilen få en lynrask akselerasjon. Garantien er fem år, eller 100 000 km.

Som en mellomstor og høyere priset bil har Mercedes-Benz SLC AMG overraskende nok et mindre utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes én variant av Mercedes-Benz SLC AMG.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »