1/4 Mercedes-Benz GLA AMG SUV sett forfra
2/4 Mercedes-Benz GLA AMG SUV sett bakfra
3/4 Mercedes-Benz GLA AMG SUV interiør
4/4 Mercedes-Benz GLA AMG SUV sett fra siden

Mercedes-Benz GLA AMG

Pris fra kr 876 000,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Bensinbil
  • Suv
  • 421 liter bagasjerom
  • Sju gir
  • 9.2 l/100km (WLTP)
  • 381 hestekrefter

Mercedes-Benz GLA AMG er en middels tung og kapabel mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet passende til vanlig bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 421 liter og dermed av god størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. GLA AMG strekker seg 4,424 meter lang, fine 1,804 meter bred og veier fine 1,51 tonn. Mercedes-Benz GLA AMG er en mellomstor, fin og sterkere priset bil, der den billigste versjonen av modellen kommer med firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste.

GLA AMG eksisterer som én varianter. Bilen kommer som en bensinbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 4,4 sekunder, noe som gjør den til en av kvikkeste bilene på markedet, og toppfarten er på 250 kilometer i timen. GLA AMG er tross alt blant modellene med høyere pris på markedet, så man kan med denne bilen få en lynrask akselerasjon. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Som en mellomstor og noe kostbar bil har Mercedes-Benz GLA AMG solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, kollisjonsvarsler, og automatisk nødbrems for fotgjengere, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; ryggekamera, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes én variant av Mercedes-Benz GLA AMG.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »