1/4 Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain stasjonsvogn sett forfra
2/4 Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain stasjonsvogn sett bakfra
3/4 Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain stasjonsvogn interiør
4/4 Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain stasjonsvogn sett fra siden

Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain

Pris fra kr 713 100,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Dieselbil
  • Stasjonsvogn
  • 670 liter bagasjerom
  • Ni gir
  • 6.6 l/100km (WLTP)
  • 194 hestekrefter

Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain er en solid og romslig stor stasjonsvogn, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet stor nok for familien og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 670 liter og dermed en solid størrelse blant bilene på markedet, men dette er tross alt en stor stasjonsvogn. Med en bil på denne størrelsen er det kanskje ikke overraskende at bilen kommer med fem dører og fem seter. E-klasse All-Terrain strekker seg 4,947 meter lang, hyggelige 1,861 meter bred og veier så mye som 1,87 tonn. Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain er en praktisk og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten fås med firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen er registrert for en nyttelast på 2100 kilo.

E-klasse All-Terrain eksisterer som fire varianter. Du får den som en dieselbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta åtte sekunder, noe som gjør den til en bil med en spenstig akselerasjon ut av blokka, og toppfarten er på 231 kilometer i timen. E-klasse All-Terrain er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man har ikke nødvendigvis akselerasjon og hurtighet i fokus. Garantien er fem år, eller 100 000 kilometer.

Som en stor og noe kostbar bil har Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med ni kollisjonsputer, ryggekamera, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, elektrisk seteregulering, og elektrisk bagasjeluke, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, nøkkelfri lås, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 4 forskjellige varianter av Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »