1/4 Mercedes-Benz C-klasse Cabriolet AMG kabriolet sett forfra Foto: Mercedes-Benz
2/4 Mercedes-Benz C-klasse Cabriolet AMG kabriolet sett bakfra Foto: Mercedes-Benz
3/4 Mercedes-Benz C-klasse Cabriolet AMG kabriolet interiør Foto: Mercedes-Benz
4/4 Mercedes-Benz C-klasse Cabriolet AMG kabriolet sett fra siden Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz C-klasse Cabriolet AMG

1 014 000,-

MotortypeBensin
ChassisKabriolet
GirkasseAutomat
Bagasjerom285 liter
Hestekrefter390 - 510 hk
Antall gir9 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Mercedes-Benz C-klasse Cabriolet AMG er en solid og anvendelig mellomstor kabriolet, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet fin til det meste av bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 285 liter, som altså er av en mindre størrelse, men dette er tross alt en mellomstor kabriolet. Som en mellomstor bil har den to dører og fire seter. C-klasse Cabriolet AMG er en bil som er 4,693 meter lang, hyggelige 1,81 meter bred og veier opptil 1,81 tonn. Mercedes-Benz C-klasse Cabriolet AMG er en mellomstor, fin og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten har firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1800 kilo.

C-klasse Cabriolet AMG er å få kjøpt i tre varianter. Du får den som en bensinbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 4,8 sekunder, noe som gjør den til en meget rask bil som nok vil klistre deg til setet, og toppfarten er på 250 km/t. C-klasse Cabriolet AMG er tross alt blant modellene med høyere pris på markedet, så man får en hurtighet deretter. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Som en mellomstor og noe kostbar bil har Mercedes-Benz C-klasse Cabriolet AMG solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, ryggekamera, automatisk nødbrems for fotgjengere, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, nøkkelfri lås, elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 3 forskjellige varianter av Mercedes-Benz C-klasse Cabriolet AMG.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »