1/1 Foto: Maxus

Maxus EV30

Pris foreløpig ukjent

MotortypeElektrisk
ChassisKassevogn
GirkasseAutomat
Rekkevidde300 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Maxus EV30 er en anvendelig stor kassevogn, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet romslig til hverdagsaktiviteter og. Som en stor bil har den naturlig nok false og false. Maxus EV30 er en røslig og bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Elbilen har ikke hengerfeste, og det er ikke mulig å få dette ettermontert.

EV30 har som den elbilen den er en rekkevidde fra 300 kilometer etter WLTP-standarden. Dette gjør at elbilen er blant de med kortere rekkevidde på markedet, som helt generelt nok gjør bilen passende til i by og tettsteder. EV30 eksisterer som én varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden EV30 er elektrisk, vil du takket være elektromotoren generelt sett få en kvikk akselerasjon, selv om bilen veier false. Elbilen er samtidig på markedet. .

Siden dette er en stor og bil har Maxus EV30 mindre utvalg av utstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes én variant av Maxus EV30.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »