1/2 Maxus e-Deliver 3 kassevogn sett forfra
2/2 Maxus e-Deliver 3 kassevogn sett fra siden

Maxus e-Deliver 3

299 900,-

MotortypeElektrisk
ChassisKassevogn
GirkasseAutomat
Hestekrefter122 hk
Antall gir1 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Maxus e-Deliver 3 er en mellomtung og anvendelig mellomstor kassevogn, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet passende til vanlig bruk og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Elbilen er samtidig blant de mellombrede variantene der ute. Siden bilen er av middels størrelse får du fire dører og to seter. e-Deliver 3 strekker seg 4,555 meter lang, hyggelige 1,78 meter bred og veier hyggelige 1,45 tonn. Maxus e-Deliver 3 er en god og lavere priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Elbilen kan ikke få hengerfeste montert fra fabrikk, men det kan være mulig å få dette ettermontert fra forhandler, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1300 kilo.

e-Deliver 3 er å få kjøpt i fire varianter. Som er seg naturlig med en elbil, så kommer denne selvsagt med automatgir. Siden e-Deliver 3 er elektrisk, vil du takket være elektromotoren generelt sett få en kvikk akselerasjon, selv om bilen veier 1,45 tonn. Elbilen er samtidig en av de billigere variantene på markedet, og den en av bilene med lavere akselerasjon, om det er sentralt for deg. Garantien er fem år.

Som en mellomstor og lavere priset bil har Maxus e-Deliver 3 likevel et treffende utvalg av utstyr. Elbilen kommer som standard med to kollisjonsputer, ryggekamera, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 4 forskjellige varianter av Maxus e-Deliver 3.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »