Lexus RX L

919 300,-

MotortypeHybrid (ikke-ladbar)
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom176 liter
Hestekrefter313 hk

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Lexus RX L er en kraftig og romslig stor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet stor nok for familien og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er samtidig blant de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 176 liter og dermed blant de mindre, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en stor SUV. Som en stor bil har den naturlig nok fem dører og sju seter. RX L er videre en bil som er fem meter lang, fine 1,895 meter bred og veier så mye som 2,205 tonn. Lexus RX L er en røslig og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten har firehjulstrekk. Bilen leveres ikke med hengerfeste, som heller ikke kan monteres i ettertid.

RX L er å få kjøpt i to varianter. Du får den som en ikke-ladbar hybridbil, og du får den med automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på åtte sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 180 kilometer i timen. RX L er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man har kanskje ikke mest fokus på hurtigheten. Garantien er fem år, eller 160 000 km.

Som en stor og noe kostbar bil har Lexus RX L bredt utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med ni kollisjonsputer, elektrisk bagasjeluke, innfellbare speil, ryggekamera, automatisk nødbrems for fotgjengere, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, elektrisk seteregulering, nøkkelfri lås, og dynamisk fartsholder, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 2 forskjellige varianter av Lexus RX L.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »