Lanseringskalender bensin og diesel : Dette er bensin- og dieselbilene som kommer for salg i 2022, 2023, 2024

I Bilguidens lanseringskalender for bil får du full oversikt over de kommende modellene. Vi legger inn en ny modell så snart det første hintet av at den vil komme til Norge er kjent, og oppdaterer denne løpende frem til bilen er i aktivt salg. På den måten kan du gjøre en bedre vurdering på om du skal kjøpe en bil som er på markedet nå, eller kanskje vente noen måneder på en annen bilmodell som passer ditt behov bedre!

Leveringstidspunktene vi angir i tjenesten representere når du kan forvente å motta bilen. Oversikten omtaler nye modeller, da rene ansiktsløft av en eksisterende modell er automatisk presentert i Bilguidens hovedsøk. Informasjonen om hver bil består av både bekreftet og ubekreftet informasjon. Enkelte verdier kan være estimater og lovnader, og ikke nødvendigvis endelig informasjon. Ikke ta informasjonen som endelig, men som vårt beste estimat på hva du kan forvente deg.

Si gjerne i fra ved å sende en e-post til hei@vglab.no dersom du har oppdaget ny informasjon om en bilmodell, eller ser en modell som har fallt ut av vår oversikt.