1/7 Kia e-Niro kombikupé sett forfra
2/7 Kia e-Niro kombikupé sett bakfra
3/7 Kia e-Niro kombikupé interiør
4/7 Kia e-Niro kombikupé sett fra siden
Del på Facebook

Kia e-Niro

Pris fra kr 370 600,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Elbil
  • Kombikupé
  • 485 liter bagasjerom
  • 485 km rekkevidde
  • 14.9 kWh/100km (NEDC)
  • 204 hestekrefter

Kia e-Niro er en mellomtung og anvendelig mellomstor kombikupé, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Elbilen er også en av de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 485 liter og dermed blant de mellomstore bagasjerommene, som nok henger godt sammen med at dette er en mellomstor kombikupé. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og fem seter. e-Niro er en bil som er 4,375 meter lang, fine 1,805 meter bred og veier fine 1,791 tonn. Kia e-Niro er en god og godt priset bil, der den billigste versjonen av modellen ikke fås med firehjulstrekk. Elbilen har ikke hengerfeste, og det er ikke mulig å få dette ettermontert.

e-Niro har en rekkevidde fra 485 kilometer etter WLTP-standarden. Dette gjør at elbilen er blant de med god rekkevidde tilgjengelig, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til hverdagsbruk i by og tettsteder. e-Niro kommer i én varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden e-Niro er elektrisk, vil du trolig merke akselerasjonen fra elmotoren mer enn i andre tilsvarende bensin/diesel-biler, selv om bilen veier 1,791 tonn. Videre er dette en mellomdyr modell på markedet, og den er en helt anstendig bil ut av startblokka, når vi ser på akselerasjonen. Som nybil får du en garanti på sju år, eller 150 000 kilometer.

Siden dette er en mellomstor og mellomdyr bil har Kia e-Niro solid tilbud av ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, dynamisk fartsholder, kollisjonsvarsler, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, innfellbare speil, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, elektrisk seteregulering, ryggekamera, nøkkelfri lås, og automatisk nødbrems for fotgjengere, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Spesifikasjoner om 1 variant

e-Niro First Edition - 2019

Pris fra kr 370 600,-

Lys
Automatisk fjernlysdimmer
Automatisk tenning hovedlys
LED hovedlys
Utvendig
Elektrisk soltak
+ kr 5900,-
Oppvarmet speil
Elektrisk innfellbare speil
Innvendig
Elektrisk seteregulering foran
Oppvarmet baksete
Ryggekamera
Nøkkelfri lås/start
Oppvarmet ratt
Kjøreassistenter
Avstandsfølere foran og bak
Dynamisk fartsholder
Sikkerhet
Kollisjonsvarsler
AEB: Høy hastighet
AEB: Lav hastighet
AEB: Fotgjenger
Automatisk kollisjonsbrems
Blindsoneovervåker
Utstyrskommentar

Elektrisk seteregulering gjelder førersete.