1/7 Kia Ceed kombikupé sett forfra Foto: Kia
2/7 Kia Ceed kombikupé sett bakfra Foto: Kia
3/7 Kia Ceed kombikupé interiør Foto: Kia
4/7 Kia Ceed kombikupé sett fra siden Foto: Kia
5/7 Kia Ceed stasjonsvogn sett forfra Foto: Kia
6/7 Kia Ceed stasjonsvogn sett bakfra Foto: Kia
7/7 Kia Ceed stasjonsvogn sett fra siden Foto: Kia

Kia Ceed

364 900,-

MotortypeHybrid
ChassisStasjonsvogn
GirkasseAutomat
Bagasjerom437 liter
Hestekrefter141 hk
Rekkevidde47 - 50 km

Kia Ceed får du både som kombikupé og stasjonsvogn. Kombi kan du få med bensinmotor, mens du i stasjonsvognen kan velge mellom to ulike bensinmotorer og en ladbar bensinhybrid. Bagasjerommet i kombi er på 395 liter mens det i stasjonsvognen er på hele 625 liter (437 liter i den ladbare utgaven).

Ceed kombi er 4,31 meter lang, 1,8 meter bred og veier bare 1,222 tonn. Stasjonsvognen er 4,605 lang og 1,8 meter bred. Kia Ceed er en god og relativt lavt priset bil, som leveres med forhjulstrekk. Bilen er godkjent for hengervekt på 120 kg (kombi) og 1300 kg (stasjonsvogn).

Ceed kommer i flere varianter, som kombi, stasjonsvogn, shooting Brake - ProCeed, samt en crossover - XCeed. Ceed er blant de rimelige modellene på markedet, men garantien er på hele sju år, eller 150 000 kilometer.

Som en mellomstor og rimelige bil har Kia Ceed bredt utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med syv kollisjonsputer, automatisk nødbrems for fotgjengere, Filskiftvarsler med Lane Keeping Assist System, tretthetsvarsler, Oppvarmet ratt. Man kan også få mer utstyr som tilvalg, akkurat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen.

Det finnes 4 forskjellige varianter av Kia Ceed.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Tester