1/4 Jeep Compass SUV sett forfra
2/4 Jeep Compass SUV sett bakfra
3/4 Jeep Compass SUV interiør
4/4 Jeep Compass SUV sett fra siden

Jeep Compass

434 000,-

MotortypeHybrid
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom420 liter
Hestekrefter190 - 240 hk
Rekkevidde42 - 46 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Jeep Compass er en middels tung og kapabel mellomstor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 438 liter og dermed av god størrelse, men dette er tross alt en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. Compass er videre en bil som er 4,394 meter lang, hyggelige 1,819 meter bred og veier hyggelige 1,54 tonn. Jeep Compass er en mellomstor, fin og mellomklasse-priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten har firehjulstrekk. Bilen kommer ikke med hengerfeste sveiset fast av fabrikken, men det kan være mulig å få dette montert i etterkant, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1500 kilo.

Compass eksisterer som tre varianter. Bilen kommer som en dieselbil og bensinbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 10,1 sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 190 km/t. Compass er tross alt en bil med middels prisnivå på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Siden dette er en mellomstor og mellomdyr bil har Jeep Compass et passende hyggelig utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, nøkkelfri lås, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 3 forskjellige varianter av Jeep Compass.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
90%
Sikkerhet for barn
83%
Sikkerhet for forgjengere
64%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
59%