1/3 Foto: Jaguar
2/3 Foto: Jaguar
3/3 Foto: Jaguar

Jaguar XJ

Pris foreløpig ukjent

MotortypeElektrisk
ChassisSedan
GirkasseAutomat
Rekkevidde470 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Jaguar XJ er en anvendelig stor sedan, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet romslig nok for en hel familie, og. Med en bil på denne størrelsen er det kanskje ikke overraskende at bilen kommer med false og false. Jaguar XJ er en røslig og bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke fås med firehjulstrekk. Elbilen har ikke hengerfeste, og det er ikke mulig å få dette ettermontert.

XJ er en elbil men rekkevidde fra 470 kilometer etter WLTP-standarden. Ut fra rekkevidden får du da en av de elbilene med god rekkevidde tilgjengelig, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til både korte og mellomlange turer. XJ kommer i én varianter. Som er seg naturlig med en elbil, så kommer denne selvsagt med automatgir. Siden XJ er elektrisk, vil du trolig merke akselerasjonen fra elmotoren mer enn i andre tilsvarende bensin/diesel-biler, selv om bilen veier false. Videre er dette på markedet. .

Siden dette er en stor og bil har Jaguar XJ smalere tilbud av ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes én variant av Jaguar XJ.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »