1/4 Jaguar F-PACE SUV sett forfra Foto: Jaguar
2/4 Jaguar F-PACE SUV sett bakfra Foto: Jaguar
3/4 Jaguar F-PACE SUV interiør Foto: Jaguar
4/4 Jaguar F-PACE SUV sett fra siden Foto: Jaguar

Jaguar F-PACE

792 950,-

MotortypeHybrid / Hybrid (ikke-ladbar) / Bensin
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom485 - 650 liter
Hestekrefter300 - 550 hk
Rekkevidde53 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Jaguar F-PACE er en mellomtung og romslig stor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet stor nok for familien og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 650 liter og dermed ekstra stort, men dette er tross alt en stor SUV. Som en stor bil har den naturlig nok fem dører og fem seter. F-PACE strekker seg 4,731 meter lang, hyggelige 1,936 meter bred og veier hyggelige 1,685 tonn. Jaguar F-PACE er en røslig og sterkere priset bil, der den billigste versjonen av modellen ikke fås med firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk.

F-PACE kommer i 34 varianter. Bilen kommer som en dieselbil og bensinbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 8,7 sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 208 kilometer i timen. F-PACE er tross alt blant modellene med høyere pris på markedet, så man har ikke nødvendigvis akselerasjon og hurtighet i fokus. Garantien er fem år, eller 100 000 kilometer.

Siden dette er en stor og noe kostbar bil har Jaguar F-PACE bredt utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 22 forskjellige varianter av Jaguar F-PACE.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
93%
Sikkerhet for barn
85%
Sikkerhet for forgjengere
80%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
72%