1/4 Jaguar E-PACE SUV sett forfra Foto: Jaguar
2/4 Jaguar E-PACE SUV sett bakfra Foto: Jaguar
3/4 Jaguar E-PACE SUV interiør Foto: Jaguar
4/4 Jaguar E-PACE SUV sett fra siden Foto: Jaguar

Jaguar E-PACE

761 950,-

MotortypeHybrid
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom601 liter
Hestekrefter309 hk
Rekkevidde55 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Jaguar E-PACE er en god og kapabel mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet passende til vanlig bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Bak i bilen får du et bagasjerom på 577 liter, som altså er en solid størrelse blant bilene på markedet, men dette er tross alt en mellomstor SUV. Som en mellomstor bil har den fem dører og fem seter. E-PACE strekker seg 4,395 meter lang, fine 1,984 meter bred og veier fine 1,756 tonn. Jaguar E-PACE er en god og høyere priset bil, der den billigste versjonen av modellen har firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1800 kg.

E-PACE eksisterer som 37 varianter. Bilen kommer som en dieselbil og bensinbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 9,9 sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 207 km/t. E-PACE er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man har ikke nødvendigvis akselerasjon og hurtighet i fokus. Garantien er fem år, eller 100 000 km.

Som en mellomstor og noe dyrere bil har Jaguar E-PACE solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, innfellbare speil, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, elektrisk seteregulering, og ryggekamera, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; nøkkelfri lås, elektrisk bagasjeluke, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 3 forskjellige varianter av Jaguar E-PACE.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
86%
Sikkerhet for barn
87%
Sikkerhet for forgjengere
77%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
72%