1/3 Hyundai IONIQ Plug-in kombikupé sett forfra Foto: Hyundai
2/3 Hyundai IONIQ Plug-in kombikupé sett bakfra Foto: Hyundai
3/3 Hyundai IONIQ Plug-in kombikupé interiør Foto: Hyundai

Hyundai IONIQ Plug-in

311 000,-

MotortypeHybrid
ChassisKombikupé
GirkasseAutomat
Bagasjerom341 liter
Hestekrefter141 hk
Rekkevidde52 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Hyundai IONIQ Plug-in er en god og kapabel mellomstor kombikupé, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet fin til det meste av bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 341 liter, som altså er av god størrelse, som nok henger godt sammen med at dette er en mellomstor kombikupé. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og fem seter. IONIQ Plug-in er videre en bil som er 4,47 meter lang, fine 1,82 meter bred og veier hyggelige 1,495 tonn. Hyundai IONIQ Plug-in er en romslig og rimelig bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen kan ikke få hengerfeste montert fra fabrikk, men det kan være mulig å få dette ettermontert fra forhandler, og bilen kan da trekke en nyttelast på 750 kilo.

IONIQ Plug-in kommer i to varianter. Du får den som en ladbar hybridbil, og du får den med automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på false, noe som gjør den til, og toppfarten er på false. IONIQ Plug-in er tross alt en av de lavere prisede bilene på markedet, så man. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Som en mellomstor og rimelige bil har Hyundai IONIQ Plug-in stort tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, dynamisk fartsholder, og ryggekamera, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 2 forskjellige varianter av Hyundai IONIQ Plug-in.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
91%
Sikkerhet for barn
80%
Sikkerhet for forgjengere
70%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
82%