1/6 Honda CR-V SUV sett forfra Foto: Honda
2/6 Honda CR-V SUV sett bakfra Foto: Honda
3/6 Honda CR-V SUV interiør Foto: Honda
4/6 Honda CR-V SUV sett fra siden Foto: Honda

Honda CR-V

536 000,-

MotortypeHybrid (ikke-ladbar)
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom497 liter
Hestekrefter184 hk

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Honda CR-V er en mellomtung og kapabel mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 497 liter og dermed en fullt brukbar størrelse, som nok henger godt sammen med at dette er en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. CR-V er videre en bil som er 4,6 meter lang, hyggelige 1,855 meter bred og veier fine 1,61 tonn. Honda CR-V er en romslig og mellomklasse-priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen kommer ikke med hengerfeste sveiset fast av fabrikken, men det kan være mulig å få dette montert i etterkant, og bilen er registrert for en nyttelast på 750 kilo.

CR-V eksisterer som ti varianter. Du får den som en ikke-ladbar hybridbil og bensinbil, og du får den med automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 8,8 sekunder, noe som gjør den til er en kapabel og responsiv bil, og toppfarten er på 180 kilometer i timen. CR-V er tross alt blant modellene med hyggelig pris på markedet, så man har kanskje ikke mest fokus på hurtigheten. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Når dette er en mellomstor og hyggelig priset bil har Honda CR-V solid utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, ryggekamera, automatisk nødbrems for fotgjengere, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, innfellbare speil, kollisjonsvarsler, og dynamisk fartsholder, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 5 forskjellige varianter av Honda CR-V.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
93%
Sikkerhet for barn
83%
Sikkerhet for forgjengere
70%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
76%

Tester