Bilforhandlere: Finn din nærmeste Opel-forhandler

De mest populære bilene fra Opel

Bilforhandlere er å finne over hele Norges langstrakte kyst, i nesten enhver dal og tettsted. Totalt finnes det snaut 800 forhandlere av nybiler i Norge, fra Kristiansand i sør til Hammarfest i nord. Bilguiden holder oversikt over de autoriserte merkeforhandlerne av nybil i Norge. På den måten kan du lettere komme i kontakt med forhandleren som kan selge deg eller la deg prøvekjøre den nye bilen du ønsker deg.

Kun spesifikke forhandlere har rettigheten til å selge bilen av et gitt bilmerke i en bestemt region. I distriktene er det gjerne én forhandler per merke i hele området ditt, mens det i storbyene fort kan være flere forhandlere innen kort rekkevidde.

Ved å taste inn ditt postnummer så finner vi forhandlerne som er nærmest deg. Bruk også gjerne valget av bilmerke for å filtrere ut forhandlerne av et spesifikt bilmerke. Gjør du det vil du samtidig se de mest populære modellene fra akkurat det merket. Har du funnet en spesifikk modell i Bilguiden så vil kartet vise deg forhandlere av akkurat dette bilmerket.

Be om tilbud på bil fra Opel forhandler

I Bilguiden presenterer vi alle nybiler som er tilgjengelig for salg på det norske markedet til en hver tid. Prisen vi viser deg er veiledende listeprisen uten frakt. Det gjør at du kan sammenligne prisen på bilen på tvers av modeller og merker, og gjøre et rasjonelt valg ut fra dette. Prisen inkluderer ikke registreringskostander eller frakt, da disse varierer betydelig avhengig av merke og hvor i landet du bor.

I tillegg kan den enkelte forhandler kan gi egne og personlige tilbud. Enkeltforhandlere kan også ha egne pakketilbud for ekstrautstyret du ønsker deg, eller et spesielt godt tilbud på billån eller leasing. Derfor bør du alltid be om et konkret og skriftlig tilbud fra forhandleren din. Både for å få en helt nøyaktig pris for bilen der du bor, men også for å se om de har noen pakkeløsninger for ekstrautstyr, eller om de har et ekstra godt tilbud på lån eller leasing.

Med Bilguiden kan du enkelt be om tilbud på Opel bilen du ønsker deg. Se etter «Be om tilbud»-knappen inne på hver enkelt modell, så kan du med noen få tastetrykk be om et formelt og uforpliktende tilbud fra din nærmeste forhandler av Opel.

Prøvekjør bil hos Opel forhandler

Du kan lære mye om din neste Opel ved å se på spesifikasjoner, lese tester, se bilder og videoer, men det er få ting som slår en prøvekjøring for å få et godt inntrykk av din neste bil. Vi prøvekjører færre biler per kjøp nå enn vi gjorde før, men det er ikke mindre viktig av den grunn. Det er først når du prøvekjører en bil at du kan føle på kroppen om setet er komfortabelt, og om den føles riktig for deg å kjøre. Kanskje har Opel ekstrautstyr du først forstår den reelle opplevelsen av når du sitter i bilen og kan teste dette å veien.

Et bilkjøp er blant de største kostnadene vi tar på oss gjennom livet, og det er derfor verd tiden det tar å prøvekjøre et par modeller før du bestemmer deg for modellen du vil ha. En prøvekjøring er også en god anledning til å stille forhandleren spørsmål du er usikker på, og samtidig be om et godt tilbud.

Med Bilguiden kan du enkelt sende en forespørsel om prøvekjøring til landets Opelforhandlere. Se etter «Prøvekjør»-knappen inne på hver enkelt modell, så kan du med noen få tastetrykk be om et en avtale om å prøvekjøre modellen du vil ha hos nærmeste forhandler av Opel.