1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Forventet levering
Q4 2020

Ford Mustang Mach-E

Pris fra kr 412 000,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Elbil
  • Suv
  • 402 liter bagasjerom
  • 450 km rekkevidde
  • 258 hestekrefter

Ford Mustang Mach-E er en solid og stor stor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet romslig nok for en hel familie, og for familieturer til sjøkant og hytta. Elbilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 402 liter, som altså er av god størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en stor SUV. Som en stor bil har den naturlig nok fem dører og fem seter. Mustang Mach-E er en bil som er 4,712 meter lang, hyggelige 1,881 meter bred og veier så mye som 1,993 tonn. Ford Mustang Mach-E er en røslig og mellomklasse-priset bil, der den billigste versjonen av modellen ikke har firehjulstrekk. Elbilen kommer ikke med hengerfeste sveiset fast av fabrikken, men det kan være mulig å få dette montert i etterkant, og bilen er registrert for en nyttelast på 750 kg.

Mustang Mach-E har som den elbilen den er en rekkevidde fra 450 kilometer etter WLTP-standarden. Med den rekkevidden er denne elbilen dermed blant de med god rekkevidde tilgjengelig, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til både korte og mellomlange turer. Mustang Mach-E eksisterer som fem varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden Mustang Mach-E er elektrisk, kan du generelt sett forvente en motor med rask reaksjon, selv for en bil på 1,993 tonn. Bilen er samtidig en bil med middels prisnivå på markedet, og den har en spenstig akselerasjon ut av blokka. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Når dette er en stor og middels priset bil har Ford Mustang Mach-E som forventet et hyggelig utvalg av utstyr. Elbilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, dynamisk fartsholder, og nøkkelfri lås, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; elektrisk bagasjeluke, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 5 forskjellige varianter av Ford Mustang Mach-E.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »