1/8 Ford Mustang kupé sett forfra
2/8 Ford Mustang kupé sett bakfra
3/8 Ford Mustang kupé interiør
4/8 Ford Mustang kupé sett fra siden
5/8 Ford Mustang kabriolet sett forfra
6/8 Ford Mustang kabriolet sett bakfra
7/8 Ford Mustang kabriolet interiør
8/8 Ford Mustang kabriolet sett fra siden

Ford Mustang

747 200,-

MotortypeBensin
ChassisKupé / Kabriolet
GirkasseAutomat / Manuell
Bagasjerom332 - 408 liter
Hestekrefter270 - 460 hk
Antall gir6 - 10 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Ford Mustang er en middels tung og anvendelig stor kupé, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet romslig til hverdagsaktiviteter og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Bilen er også en av de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 408 liter og dermed blant de mellomstore bagasjerommene, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en stor kupé. Som en stor bil har den naturlig nok to dører og fire seter. Mustang strekker seg 4,784 meter lang, fine 1,916 meter bred og veier hyggelige 1,649 tonn. Ford Mustang er en stor, romslig og høyere priset bil, der den billigste versjonen av modellen ikke kommer med firehjulstrekk. Bilen leveres ikke med hengerfeste, som heller ikke kan monteres i ettertid.

Mustang eksisterer som sju varianter. Bilen kommer som en bensinbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 5,8 sekunder, noe som gjør den til en bil med meget god akselerasjon, og toppfarten er på 233 kilometer i timen. Mustang er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man vil her og få en meget god akselerasjon. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Når dette er en stor og noe dyrere bil har Ford Mustang stort utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med fem kollisjonsputer, automatisk nødbrems for fotgjengere, elektrisk seteregulering, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, nøkkelfri lås, dynamisk fartsholder, ryggekamera, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 7 forskjellige varianter av Ford Mustang.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
72%
Sikkerhet for barn
32%
Sikkerhet for forgjengere
78%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
61%

Relaterte artikler