1/8 Ford Galaxy flerbruksbil sett forfra
2/8 Ford Galaxy flerbruksbil sett bakfra
3/8 Ford Galaxy flerbruksbil interiør
4/8 Ford Galaxy flerbruksbil sett fra siden
5/8 Ford Galaxy kassevogn sett forfra
6/8 Ford Galaxy kassevogn sett bakfra
7/8 Ford Galaxy kassevogn interiør
8/8 Ford Galaxy kassevogn sett fra siden

Ford Galaxy

Pris fra kr 489 226,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Dieselbil
  • Kassevogn
  • Åtte gir
  • 6.5 l/100km (WLTP)
  • 190 hestekrefter

Ford Galaxy er en kraftig og kapabel mellomstor kassevogn, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er samtidig blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Som en mellomstor bil har den fem dører og to seter. Galaxy er videre en bil som er 4,848 meter lang, hyggelige 1,916 meter bred og veier opptil 1,91 tonn. Ford Galaxy er en mellomstor, fin og mellomklasse-priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke kommer med firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste, og bilen er registrert for en nyttelast på 2000 kilo.

Galaxy eksisterer som fire varianter. Du får den som en dieselbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta ti sekunder, noe som gjør den til en bil med en spenstig akselerasjon ut av blokka, og toppfarten er på 202 kilometer i timen. Galaxy er tross alt blant modellene med hyggelig pris på markedet, så man har ikke nødvendigvis akselerasjon og hurtighet i fokus. Garantien er fem år, eller 100 000 kilometer.

Som en mellomstor og mellomdyr bil har Ford Galaxy solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, nøkkelfri lås, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, innfellbare speil, automatisk nødbrems for fotgjengere, kollisjonsvarsler, og ryggekamera, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; elektrisk bagasjeluke, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 4 forskjellige varianter av Ford Galaxy.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »