1/4 DS DS 7 Crossback SUV sett forfra Foto: DS
2/4 DS DS 7 Crossback SUV sett bakfra Foto: DS
3/4 DS DS 7 Crossback SUV interiør Foto: DS
4/4 DS DS 7 Crossback SUV sett fra siden Foto: DS

DS DS 7 Crossback

530 000,-

MotortypeHybrid
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom555 liter
Hestekrefter225 - 300 hk
Rekkevidde54 - 58 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

DS DS 7 Crossback er en solid og anvendelig mellomstor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de mellombrede variantene der ute. Bak i bilen får du et bagasjerom på 555 liter, som altså er en solid størrelse blant bilene på markedet, som nok henger godt sammen med at dette er en mellomstor SUV. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og fem seter. DS 7 Crossback er videre en bil som er 4,573 meter lang, fine 1,906 meter bred og veier så mye som 1,825 tonn. DS DS 7 Crossback er en romslig og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten har firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1200 kilo.

DS 7 Crossback er å få kjøpt i én varianter. Du får den som en ladbar hybridbil, og du får den med automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 5,9 sekunder, noe som gjør den til en bil med meget god akselerasjon, og toppfarten er på 235 kilometer i timen. DS 7 Crossback er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man vil her og få en meget god akselerasjon. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Når dette er en mellomstor og høyere priset bil har DS DS 7 Crossback solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med åtte kollisjonsputer, innfellbare speil, ryggekamera, nøkkelfri lås, kollisjonsvarsler, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, og automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 3 forskjellige varianter av DS DS 7 Crossback.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
91%
Sikkerhet for barn
87%
Sikkerhet for forgjengere
73%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
76%

Tester

VG mener

Et smykke med en pris

16.07.2020

En komfortabel og stilig bil der prisen går litt ut av komfortsonen. Det store bagasjerommet og firehjulsdrift er kjærkomment for et norsk publikum, den elektriske rekkevidden er ok, men ikke mer – sterk firer! Savner rattvarme.

Les hele testen

VG mener

Designluksus på «salg»

10.10.2018

Den som satser på denne får høy komfort og en bil som synes i terrenget, og med detaljer man vil verdsette – samt en knallbra motor. Sikthindringen av A-stolpe/sidespeil plaget oss under bykjøring.

Les hele testen