1/8 Citroën SpaceTourer flerbruksbil sett forfra
2/8 Citroën SpaceTourer flerbruksbil sett bakfra
3/8 Citroën SpaceTourer flerbruksbil interiør
4/8 Citroën SpaceTourer flerbruksbil sett fra siden
5/8 Citroën SpaceTourer kassevogn sett forfra
6/8 Citroën SpaceTourer kassevogn sett bakfra
7/8 Citroën SpaceTourer kassevogn interiør
8/8 Citroën SpaceTourer kassevogn sett fra siden

Citroën SpaceTourer

Pris fra kr 538 531,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Dieselbil
  • Kassevogn
  • Åtte gir
  • 5.7 l/100km (NEDC)
  • 177 hestekrefter

Citroën SpaceTourer er en solid og anvendelig mellomstor kassevogn, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og tre seter. SpaceTourer er en bil som er 4,956 meter lang, fine 1,92 meter bred og veier hele 1,965 tonn. Citroën SpaceTourer er en mellomstor, fin og høyere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke kommer med firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen kan da trekke en nyttelast på 2000 kg.

SpaceTourer er å få kjøpt i 17 varianter. Du får den som en dieselbil, og du får den også både med automatgir og manuelt gir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 13,3 sekunder, noe som gjør den til blant de noe mindre kvikke bilene på markedet, og toppfarten er på 170 km/t. SpaceTourer er tross alt en bil i den høyere prisklassen på markedet, så man kan kanskje ikke regne med at motoren har den høyeste akselerasjonen. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Siden dette er en mellomstor og noe kostbar bil har Citroën SpaceTourer solid utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med to kollisjonsputer, elektrisk seteregulering, panorama soltak, innfellbare speil, ryggekamera, og nøkkelfri lås, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; kollisjonsvarsler, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, dynamisk fartsholder, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 17 forskjellige varianter av Citroën SpaceTourer.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »