1/4 Citroën C4 Spacetourer flerbruksbil sett forfra
2/4 Citroën C4 Spacetourer flerbruksbil sett bakfra
3/4 Citroën C4 Spacetourer flerbruksbil interiør
4/4 Citroën C4 Spacetourer flerbruksbil sett fra siden

Citroën C4 Spacetourer

313 000,-

MotortypeBensin / Diesel
ChassisFlerbruksbil
GirkasseAutomat / Manuell
Bagasjerom537 liter
Hestekrefter130 - 160 hk
Antall gir6 - 8 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Citroën C4 Spacetourer er en god og anvendelig mellomstor flerbruksbil, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet fin til det meste av bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er samtidig blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 537 liter, som altså er av god størrelse, men dette er tross alt en mellomstor flerbruksbil. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og fem seter. C4 Spacetourer strekker seg 4,438 meter lang, hyggelige 1,826 meter bred og veier fine 1,32 tonn. Citroën C4 Spacetourer er en god og lavere priset bil, der den billigste versjonen av modellen ikke kommer med firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste, og bilen er registrert for en nyttelast på 1470 kg.

C4 Spacetourer eksisterer som tolv varianter. Du får den som en bensinbil og dieselbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 10,1 sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 201 km/t. C4 Spacetourer er tross alt en av de lavere prisede bilene på markedet, så man har ikke nødvendigvis akselerasjon og hurtighet i fokus. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Siden dette er en mellomstor og billigere bil har Citroën C4 Spacetourer kanskje ikke overraskende et tynnere utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 12 forskjellige varianter av Citroën C4 Spacetourer.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »