1/4 Chevrolet Bolt kombikupé sett forfra Foto: Chevrolet
2/4 Chevrolet Bolt kombikupé sett bakfra Foto: Chevrolet
3/4 Chevrolet Bolt kombikupé interiør Foto: Chevrolet
4/4 Chevrolet Bolt kombikupé sett fra siden Foto: Chevrolet

Chevrolet Bolt

419 900,-

MotortypeElektrisk
ChassisKombikupé
GirkasseAutomat
Bagasjerom381 liter
Hestekrefter204 hk
Rekkevidde380 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Chevrolet Bolt er en god og kapabel mellomstor kombikupé, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet passende til vanlig bruk og for en fin kjøretur med god boltreplass i kupéen. Elbilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Bak i bilen får du et bagasjerom på 381 liter, som altså er en fullt brukbar størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor kombikupé. Som en mellomstor bil har den fem dører og fem seter. Bolt strekker seg 4,167 meter lang, fine 1,765 meter bred og veier fine 1,616 tonn. Chevrolet Bolt er en romslig og mellomklasse-priset bil, der den billigste versjonen av modellen ikke kommer med firehjulstrekk. Elbilen leveres ikke med hengerfeste, som heller ikke kan monteres i ettertid.

Bolt har en rekkevidde fra 380 kilometer etter WLTP-standarden. Med den rekkevidden er denne elbilen dermed blant de med ypperlig rekkevidde, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til både korte og mellomlange turer. Bolt kommer i én varianter. Som er seg naturlig med en elbil, så kommer denne selvsagt med automatgir. Siden Bolt er elektrisk, vil du takket være elektromotoren generelt sett få en kvikk akselerasjon, selv om bilen veier 1,616 tonn. Elbilen er samtidig en bil med middels prisnivå på markedet, og den er en kapabel og responsiv bil. .

Når dette er en mellomstor og hyggelig priset bil har Chevrolet Bolt noe mindre utvalg av utstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes én variant av Chevrolet Bolt.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Tester