1/3 Chery Arrizo 5e sedan sett forfra Foto: Chery
2/3 Chery Arrizo 5e sedan sett bakfra Foto: Chery
3/3 Chery Arrizo 5e sedan interiør Foto: Chery

Chery Arrizo 5e

299 900,-

MotortypeElektrisk
ChassisSedan
GirkasseAutomat
Bagasjerom460 liter
Hestekrefter122 hk
Rekkevidde372 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Chery Arrizo 5e er en middels tung og kapabel mellomstor sedan, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet fin til det meste av bruk og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Elbilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 460 liter og dermed blant de mellomstore bagasjerommene, men dette er tross alt en mellomstor sedan. Som en mellomstor bil har den fire dører og fem seter. Arrizo 5e er videre en bil som er 4,572 meter lang, fine 1,825 meter bred og veier fine 1,52 tonn. Chery Arrizo 5e er en romslig og rimelig bil, der den billigste versjonen av modellen ikke har firehjulstrekk. Elbilen har ikke hengerfeste, og det er ikke mulig å få dette ettermontert.

Arrizo 5e har en rekkevidde fra 372 kilometer etter WLTP-standarden. Ut fra rekkevidden får du da en av de elbilene med kortere rekkevidde på markedet, som helt generelt nok gjør bilen passende til de kortere transportetappene, som til til og fra jobb. Arrizo 5e eksisterer som én varianter. Elbilen får du naturlig nok med automatgir. Siden Arrizo 5e er elektrisk, vil du trolig merke akselerasjonen fra elmotoren mer enn i andre tilsvarende bensin/diesel-biler, selv om bilen veier 1,52 tonn. Videre er dette en av de lavere prisede bilene på markedet. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Siden dette er en mellomstor og rimelige bil har Chery Arrizo 5e treffende nok et hyggelig tilbud av ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, ryggekamera, og nøkkelfri lås, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes én variant av Chery Arrizo 5e.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »