1/7 Foto: BYD
2/7 Foto: BYD
3/7 Foto: BYD
4/7 Foto: BYD
5/7 Foto: BYD
6/7 Foto: BYD
7/7 Foto: BYD

BYD Tang

599 900,-

MotortypeElektrisk
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom578 liter
Hestekrefter509 hk
Rekkevidde400 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

BYD Tang er en kraftig og romslig stor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet romslig nok for en hel familie, og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Elbilen er også en av de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 940 liter og dermed blant de større bagasjerommene sammenlignet med biler flest, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en stor SUV. Med en bil på denne størrelsen er det kanskje ikke overraskende at bilen kommer med false og false. Tang strekker seg 4,87 meter lang, hyggelige 1,95 meter bred og veier opptil 2,295 tonn. BYD Tang er en røslig og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten kommer med firehjulstrekk. Elbilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen er registrert for en nyttelast på 1410 kilo.

Tang er en elbil men rekkevidde fra 500 kilometer etter NEDC-standarden, som omregnet betyr omtrent false kilometer etter den mer realistiske WLTP-standarden. Dette gjør at elbilen er blant de med, og ut fra det vil vi tro at bilen er god til. Tang er å få kjøpt i én varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden Tang er elektrisk, vil du takket være elektromotoren generelt sett få en kvikk akselerasjon, selv om bilen veier 2,295 tonn. Elbilen er samtidig en bil i den høyere prisklassen på markedet, og den har en akselerasjon som nok vil klistre deg til setet. .

Siden dette er en stor og noe kostbar bil har BYD Tang solid tilbud av ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, dynamisk fartsholder, nøkkelfri lås, ryggekamera, kollisjonsvarsler, panorama soltak, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, elektrisk seteregulering, elektrisk bagasjeluke, og automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes én variant av BYD Tang.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Tester