1/4 BMW X4 SUV sett forfra
2/4 BMW X4 SUV sett bakfra
3/4 BMW X4 SUV interiør
4/4 BMW X4 SUV sett fra siden

BMW X4

689 700,-

MotortypeHybrid (ikke-ladbar) / Bensin
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom525 liter
Hestekrefter184 - 354 hk
Antall gir8 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

BMW X4 er en middels tung og anvendelig mellomstor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet fin til det meste av bruk og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 525 liter, som altså er blant de mellomstore bagasjerommene, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. X4 er videre en bil som er 4,752 meter lang, hyggelige 1,918 meter bred og veier hyggelige 1,73 tonn. BMW X4 er en god og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten fås med firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste, og bilen kan da trekke en nyttelast på 2400 kg.

X4 kommer i seks varianter. Bilen kommer som en bensinbil, ikke-ladbar hybridbil og dieselbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 8,3 sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 215 km/t. X4 er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man har kanskje ikke mest fokus på hurtigheten. Garantien er fem år, eller 200 000 kilometer.

Siden dette er en mellomstor og noe dyrere bil har BMW X4 solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, elektrisk bagasjeluke, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 6 forskjellige varianter av BMW X4.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Lignende biler