1/4 BMW X3 SUV sett forfra Foto: BMW
2/4 BMW X3 SUV sett bakfra Foto: BMW
3/4 BMW X3 SUV interiør Foto: BMW
4/4 BMW X3 SUV sett fra siden Foto: BMW

BMW X3

643 100,-

MotortypeHybrid / Hybrid (ikke-ladbar)
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom450 - 550 liter
Hestekrefter292 - 360 hk
Rekkevidde49 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

BMW X3 er en solid og anvendelig stor SUV, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet romslig til hverdagsaktiviteter og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 450 liter og dermed av god størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en stor SUV. Med en bil på denne størrelsen er det kanskje ikke overraskende at bilen kommer med fem dører og fem seter. X3 er en bil som er 4,708 meter lang, hyggelige 1,891 meter bred og veier hele 1,99 tonn. BMW X3 er en stor, romslig og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten kommer med firehjulstrekk. Bilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen kan da trekke en nyttelast på 2000 kilo.

X3 er å få kjøpt i ni varianter. Bilen kommer som en ladbar hybridbil, bensinbil, ikke-ladbar hybridbil og dieselbil, og du får den med automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 6,1 sekunder, noe som gjør den til en meget rask bil som nok vil klistre deg til setet, og toppfarten er på 210 kilometer i timen. X3 er tross alt blant modellene med høyere pris på markedet, så man får en hurtighet deretter. Garantien er fem år, eller 200 000 km.

Når dette er en stor og noe dyrere bil har BMW X3 stort utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, elektrisk bagasjeluke, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 3 forskjellige varianter av BMW X3.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Tester