1/4 BMW X2 SUV sett forfra
2/4 BMW X2 SUV sett bakfra
3/4 BMW X2 SUV interiør
4/4 BMW X2 SUV sett fra siden

BMW X2

Pris fra kr 427 400,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Dieselbil eller bensinbil
  • Suv
  • 470 liter bagasjerom
  • Seks gir
  • 5 l/100km (WLTP)
  • 150 hestekrefter

BMW X2 er en middels tung og fin mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet passende til vanlig bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er samtidig blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 470 liter, som altså er av god størrelse, som nok henger godt sammen med at dette er en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. X2 er videre en bil som er 4,36 meter lang, hyggelige 1,824 meter bred og veier fine 1,5 tonn. BMW X2 er en god og mellomklasse-priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1800 kilo.

X2 kommer i sju varianter. Bilen kommer som en dieselbil og bensinbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 7,7 sekunder, noe som gjør den til en bil med en spenstig akselerasjon ut av blokka, og toppfarten er på 221 kilometer i timen. X2 er tross alt en mellomdyr modell på markedet, så man har kanskje ikke mest fokus på hurtigheten. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 200 000 km.

Siden dette er en mellomstor og hyggelig priset bil har BMW X2 stort tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; kollisjonsvarsler, innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 7 forskjellige varianter av BMW X2.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »