1/4 BMW X1 SUV sett forfra
2/4 BMW X1 SUV sett bakfra
3/4 BMW X1 SUV interiør
4/4 BMW X1 SUV sett fra siden

BMW X1

444 400,-

MotortypeHybrid / Bensin / Diesel
ChassisSUV
GirkasseAutomat / Manuell
Bagasjerom450 - 505 liter
Hestekrefter150 - 220 hk
Rekkevidde49 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

BMW X1 er en middels tung og anvendelig mellomstor SUV, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet fin til det meste av bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 450 liter og dermed av god størrelse, men dette er tross alt en mellomstor SUV. Som en mellomstor bil har den fem dører og fem seter. X1 er videre en bil som er 4,447 meter lang, fine 1,821 meter bred og veier fine 1,745 tonn. BMW X1 er en mellomstor, fin og mellomklasse-priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten kommer med firehjulstrekk. Bilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen kan da trekke en nyttelast på 750 kg.

X1 eksisterer som sju varianter. Du får den som en ladbar hybridbil, dieselbil og bensinbil, og du får den også både med automatgir og manuelt gir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 6,9 sekunder, noe som gjør den til en av kvikkeste bilene på markedet, og toppfarten er på 193 km/t. X1 er tross alt blant modellene med hyggelig pris på markedet, så man kan med denne bilen få en lynrask akselerasjon. Garantien er fem år, eller 200 000 km.

Siden dette er en mellomstor og middels priset bil har BMW X1 solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, elektrisk bagasjeluke, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk seteregulering, parkeringsassistent, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 7 forskjellige varianter av BMW X1.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »