1/8 BMW M8 kabriolet sett forfra
2/8 BMW M8 kabriolet sett bakfra
3/8 BMW M8 kabriolet interiør
4/8 BMW M8 kabriolet sett fra siden
5/8 BMW M8 kupé sett forfra
6/8 BMW M8 kupé sett bakfra
7/8 BMW M8 kupé interiør
8/8 BMW M8 kupé sett fra siden

BMW M8

2 181 900,-

MotortypeBensin
ChassisKupé / Kabriolet
GirkasseAutomat
Bagasjerom350 - 440 liter
Hestekrefter625 hk
Antall gir8 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

BMW M8 er en tung og anvendelig stor kupé, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet stor nok for familien og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er samtidig blant de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 440 liter og dermed blant de mellomstore bagasjerommene, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en stor kupé. Som en stor bil har den naturlig nok fire dører og fem seter. M8 strekker seg 5,098 meter lang, fine 1,943 meter bred og veier opptil 1,98 tonn. BMW M8 er en stor, romslig og høyere priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten kommer med firehjulstrekk. Bilen leveres ikke med hengerfeste, som heller ikke kan monteres i ettertid.

M8 eksisterer som tre varianter. Bilen kommer som en bensinbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 3,2 sekunder, noe som gjør den til en meget rask bil som nok vil klistre deg til setet, og toppfarten er på 250 kilometer i timen. M8 er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man får en hurtighet deretter. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 200 000 km.

Som en stor og høyere priset bil har BMW M8 solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, elektrisk seteregulering, automatisk nødbrems for fotgjengere, ryggekamera, nøkkelfri lås, kollisjonsvarsler, elektrisk bagasjeluke, og automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 3 forskjellige varianter av BMW M8.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Relaterte artikler