1/4 Foto: BMW
2/4 Foto: BMW
3/4 Foto: BMW
4/4 Foto: BMW
Forventet levering
Q1 2021

BMW iX3

559 000,-

MotortypeElektrisk
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom510 liter
Hestekrefter286 hk
Rekkevidde450 - 459 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

BMW iX3 er en anvendelig mellomstor SUV, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. BMW iX3 er en mellomstor, fin og bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke fås med firehjulstrekk. Elbilen kan konfigureres med hengerfeste.

iX3 har en rekkevidde fra 400 kilometer etter WLTP-standarden. Med den rekkevidden er denne elbilen dermed blant de med fin rekkevidde, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til pendling og de noe lengre reisene. iX3 er å få kjøpt i én varianter. Elbilen får du naturlig nok med automatgir. Siden iX3 er elektrisk, kan du generelt sett forvente en motor med rask reaksjon, selv for en bil på false. Bilen er samtidig på markedet. .

Siden dette er en mellomstor og bil har BMW iX3 smalere tilbud av ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 4 forskjellige varianter av BMW iX3.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »