1/7 Foto: BMW
2/7 Foto: BMW
3/7 Foto: BMW
4/7 Foto: BMW
5/7 Foto: BMW
6/7 Foto: BMW
7/7 Foto: BMW

BMW i4

Pris foreløpig ukjent

MotortypeElektrisk
ChassisSUV / Kombikupé
GirkasseAutomat
Bagasjerom470 liter
Hestekrefter340 - 530 hk
Rekkevidde590 - 600 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

BMW i4 er en fin mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet fin til det meste av bruk og. Dette er en mellomstor bil med false og false. BMW i4 er en romslig og bil, der den billigste versjonen av modellen ikke har firehjulstrekk. Elbilen har ikke hengerfeste, og det er ikke mulig å få dette ettermontert.

i4 har en rekkevidde fra 600 kilometer etter WLTP-standarden. Dette gjør at elbilen er blant de med lengst rekkevidde, og ut fra det vil vi tro at bilen er god til storfamilien som skal på fjellet med bagasje, og alle turene i hverdagen. i4 kommer i én varianter. Elbilen får du naturlig nok med automatgir. Siden i4 er elektrisk, kan du generelt sett forvente en motor med rask reaksjon, selv for en bil på false. Bilen er samtidig på markedet, og den er en av de kvikkeste bilene på markedet. .

Når dette er en mellomstor og bil har BMW i4 tynnere tilbud av ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 5 forskjellige varianter av BMW i4.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »