1/12 BMW 4-Serie kombikupé sett forfra Foto: BMW
2/12 BMW 4-Serie kombikupé sett bakfra Foto: BMW
3/12 BMW 4-Serie kombikupé interiør Foto: BMW
4/12 BMW 4-Serie kombikupé sett fra siden Foto: BMW
5/12 BMW 4-Serie kupé sett forfra Foto: BMW
6/12 BMW 4-Serie kupé sett bakfra Foto: BMW
7/12 BMW 4-Serie kupé interiør Foto: BMW
8/12 BMW 4-Serie kupé sett fra siden Foto: BMW
9/12 BMW 4-Serie kabriolet sett forfra Foto: BMW
10/12 BMW 4-Serie kabriolet sett bakfra Foto: BMW
11/12 BMW 4-Serie kabriolet interiør Foto: BMW
12/12 BMW 4-Serie kabriolet sett fra siden Foto: BMW

BMW 4-Serie

599 600,-

MotortypeHybrid (ikke-ladbar)
ChassisKupé / Kabriolet
GirkasseAutomat
Bagasjerom300 - 440 liter
Hestekrefter190 - 374 hk
Antall gir8 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

BMW 4-Serie er en god og anvendelig mellomstor kupé, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 440 liter og dermed av god størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor kupé. Dette er en mellomstor bil med to dører og fire seter. 4-Serie er videre en bil som er 4,768 meter lang, fine 1,852 meter bred og veier hyggelige 1,67 tonn. BMW 4-Serie er en mellomstor, fin og høyere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten fås med firehjulstrekk. Bilen kommer ikke med hengerfeste sveiset fast av fabrikken, men det kan være mulig å få dette montert i etterkant, og bilen er registrert for en nyttelast på 1800 kilo.

4-Serie eksisterer som to varianter. Bilen kommer som en ikke-ladbar hybridbil og bensinbil, og du får den med automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 7,4 sekunder, noe som gjør den til er en kapabel og responsiv bil, og toppfarten er på 238 kilometer i timen. 4-Serie er tross alt blant modellene med høyere pris på markedet, så man har kanskje ikke mest fokus på hurtigheten. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 200 000 km.

Siden dette er en mellomstor og noe kostbar bil har BMW 4-Serie bredt utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med false kollisjonsputer, kollisjonsvarsler, parkeringsassistent, ryggekamera, automatisk nødbrems for fotgjengere, og automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; nøkkelfri lås, elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 5 forskjellige varianter av BMW 4-Serie.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »