1/8 BMW 3-Serie sedan sett forfra Foto: BMW
2/8 BMW 3-Serie sedan sett bakfra Foto: BMW
3/8 BMW 3-Serie sedan interiør Foto: BMW
4/8 BMW 3-Serie sedan sett fra siden Foto: BMW
5/8 BMW 3-Serie stasjonsvogn sett forfra Foto: BMW
6/8 BMW 3-Serie stasjonsvogn sett bakfra Foto: BMW
7/8 BMW 3-Serie stasjonsvogn interiør Foto: BMW
8/8 BMW 3-Serie stasjonsvogn sett fra siden Foto: BMW

BMW 3-Serie

497 300,-

MotortypeHybrid / Hybrid (ikke-ladbar) / Bensin
ChassisSedan / Stasjonsvogn
GirkasseAutomat
Bagasjerom375 - 500 liter
Hestekrefter184 - 374 hk
Rekkevidde56 - 60 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

BMW 3-Serie er en middels tung og anvendelig mellomstor sedan, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 375 liter, som altså er en fullt brukbar størrelse, men dette er tross alt en mellomstor sedan. Som en mellomstor bil har den fire dører og fem seter. 3-Serie er en bil som er 4,709 meter lang, hyggelige 1,827 meter bred og veier hyggelige 1,77 tonn. BMW 3-Serie er en mellomstor, fin og godt priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke fås med firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1500 kilo.

3-Serie eksisterer som 26 varianter. Bilen kommer som en ladbar hybridbil, dieselbil, bensinbil og ikke-ladbar hybridbil, og du får den også både med automatgir og manuelt gir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 5,9 sekunder, noe som gjør den til en bil med meget god akselerasjon, og toppfarten er på 230 km/t. 3-Serie er tross alt blant modellene med hyggelig pris på markedet, så man får en hurtighet deretter. Garantien er fem år, eller 200 000 km.

Som en mellomstor og middels priset bil har BMW 3-Serie stort utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 15 forskjellige varianter av BMW 3-Serie.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »