1/4 Audi TTS kombikupé sett forfra
2/4 Audi TTS kombikupé sett bakfra
3/4 Audi TTS kombikupé interiør
4/4 Audi TTS kombikupé sett fra siden

Audi TTS

715 400,-

MotortypeBensin
ChassisKombikupé
GirkasseAutomat
Bagasjerom305 liter
Hestekrefter306 hk
Antall gir7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Audi TTS er en middels tung og fin mellomstor kombikupé, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet fin til det meste av bruk og for en fin kjøretur med god boltreplass i kupéen. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 305 liter og dermed en fullt brukbar størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor kombikupé. Dette er en mellomstor bil med tre dører og fire seter. TTS er en bil som er 4,199 meter lang, hyggelige 1,832 meter bred og veier hyggelige 1,405 tonn. Audi TTS er en romslig og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten fås med firehjulstrekk. Bilen leveres ikke med hengerfeste, som heller ikke kan monteres i ettertid.

TTS eksisterer som én varianter. Du får den som en bensinbil, og du får den med automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 4,5 sekunder, noe som gjør den til en meget rask bil som nok vil klistre deg til setet, og toppfarten er på 250 km/t. TTS er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man får en hurtighet deretter. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Siden dette er en mellomstor og høyere priset bil har Audi TTS bredt tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med fire kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk seteregulering, parkeringsassistent, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes én variant av Audi TTS.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Relaterte artikler