1/1 Foto: Audi

Audi Q4 e-tron

Pris foreløpig ukjent

MotortypeElektrisk
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Hestekrefter306 hk
Rekkevidde450 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Audi Q4 e-tron er en romslig stor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet romslig nok for en hel familie, og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Elbilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Med en bil på denne størrelsen er det kanskje ikke overraskende at bilen kommer med fem dører og fem seter. Q4 e-tron strekker seg 4,59 meter lang og fine 1,9 meter bred. Audi Q4 e-tron er en praktisk og bil, der den billigste versjonen av modellen ikke har firehjulstrekk. Elbilen kommer uten hengerfeste, og siden bilen ikke er registrert for dette kan det ikke ettermonteres.

Q4 e-tron er en elbil men rekkevidde fra 450 kilometer etter WLTP-standarden. Dette gjør at elbilen er blant de med ypperlig rekkevidde, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til pendling og de noe lengre reisene. Q4 e-tron eksisterer som én varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden Q4 e-tron er elektrisk, kan du generelt sett forvente en motor med rask reaksjon, selv for en bil på false. Bilen er samtidig på markedet, og den er en av de kvikkeste bilene på markedet. .

Som en stor og bil har Audi Q4 e-tron mindre tilbud av ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes én variant av Audi Q4 e-tron.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »