1/8 Audi Q3 SUV sett forfra Foto: Audi
2/8 Audi Q3 SUV sett bakfra Foto: Audi
3/8 Audi Q3 SUV interiør Foto: Audi
4/8 Audi Q3 SUV sett fra siden Foto: Audi
5/8 Audi Q3 SUV sett forfra Foto: Audi
6/8 Audi Q3 SUV sett bakfra Foto: Audi
7/8 Audi Q3 SUV interiør Foto: Audi
8/8 Audi Q3 SUV sett fra siden Foto: Audi

Audi Q3

481 500,-

MotortypeHybrid / Bensin / Diesel
ChassisSUV
GirkasseAutomat / Manuell
Bagasjerom380 - 530 liter
Hestekrefter150 - 245 hk
Rekkevidde49 - 51 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Audi Q3 er en middels tung og anvendelig mellomstor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet passende til vanlig bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er samtidig blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 530 liter og dermed blant de mellomstore bagasjerommene, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. Q3 strekker seg 4,484 meter lang, hyggelige 1,849 meter bred og veier fine 1,625 tonn. Audi Q3 er en romslig og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten fås med firehjulstrekk. Bilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen kan da trekke en nyttelast på 2000 kilo.

Q3 eksisterer som tolv varianter. Bilen kommer som en dieselbil og bensinbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 9,3 sekunder, noe som gjør den til er en kapabel og responsiv bil, og toppfarten er på 211 km/t. Q3 er tross alt en bil i den høyere prisklassen på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Siden dette er en mellomstor og noe kostbar bil har Audi Q3 solid utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 19 forskjellige varianter av Audi Q3.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
95%
Sikkerhet for barn
86%
Sikkerhet for forgjengere
76%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
85%