1/8 Audi Q3 SUV sett forfra
2/8 Audi Q3 SUV sett bakfra
3/8 Audi Q3 SUV interiør
4/8 Audi Q3 SUV sett fra siden
5/8 Audi Q3 SUV sett forfra
6/8 Audi Q3 SUV sett bakfra
7/8 Audi Q3 SUV interiør
8/8 Audi Q3 SUV sett fra siden

Audi Q3

Pris fra kr 254 111,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Bensinbil eller dieselbil
  • Suv
  • 530 liter bagasjerom
  • Sju gir
  • 8.5 l/100km (WLTP)
  • 230 hestekrefter

Audi Q3 er en middels tung og anvendelig mellomstor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet passende til vanlig bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er samtidig blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 530 liter og dermed blant de mellomstore bagasjerommene, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. Q3 strekker seg 4,484 meter lang, hyggelige 1,849 meter bred og veier fine 1,62 tonn. Audi Q3 er en romslig og relativt lavt priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten fås med firehjulstrekk. Bilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen kan da trekke en nyttelast på 2100 kilo.

Q3 eksisterer som 21 varianter. Bilen kommer som en bensinbil og dieselbil, og du får den også både med automatgir og manuelt gir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 6,3 sekunder, noe som gjør den til en meget rask bil som nok vil klistre deg til setet, og toppfarten er på 233 km/t. Q3 er tross alt en av de billigere variantene på markedet, så man kan med denne bilen få en lynrask akselerasjon. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
95%
Sikkerhet for barn
86%
Sikkerhet for forgjengere
76%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
85%

Siden dette er en mellomstor og rimelige bil har Audi Q3 solid utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 21 forskjellige varianter av Audi Q3.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »