1/4 Audi Q2 SUV sett forfra Foto: Audi
2/4 Audi Q2 SUV sett bakfra Foto: Audi
3/4 Audi Q2 SUV interiør Foto: Audi
4/4 Audi Q2 SUV sett fra siden Foto: Audi

Audi Q2

367 500,-

MotortypeBensin / Diesel
ChassisSUV
GirkasseAutomat / Manuell
Bagasjerom355 - 405 liter
Hestekrefter150 - 190 hk
Antall gir6 - 7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Audi Q2 er en lett og anvendelig mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet fin til det meste av bruk og for både hverdagstransport og hytteturer. Bilen er samtidig blant de mellombrede variantene der ute. Bak i bilen får du et bagasjerom på 405 liter, som altså er av god størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. Q2 strekker seg 4,191 meter lang, hyggelige 1,794 meter bred og veier ikke mer enn 1,29 tonn. Audi Q2 er en mellomstor, fin og godt priset bil, der den billigste versjonen av modellen ikke kommer med firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1500 kg.

Q2 kommer i tre varianter. Bilen kommer som en bensinbil og dieselbil, og du får den med automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 8,5 sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 212 kilometer i timen. Q2 er tross alt en mellomdyr modell på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Som en mellomstor og hyggelig priset bil har Audi Q2 stort tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med fire kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 40 forskjellige varianter av Audi Q2.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
93%
Sikkerhet for barn
86%
Sikkerhet for forgjengere
70%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
60%