1/6 Audi e-tron SUV sett forfra
2/6 Audi e-tron SUV sett bakfra
3/6 Audi e-tron SUV interiør
4/6 Audi e-tron SUV sett fra siden

Audi e-tron

Pris fra kr 663 180,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Elbil
  • Suv
  • 660 liter bagasjerom
  • 408 km rekkevidde
  • 22.7 kWh/100km (WLTP)
  • 360 hestekrefter

Audi e-tron er en kraftig og romslig stor SUV, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet stor nok for familien og for familieturer til sjøkant og hytta. Elbilen er samtidig blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 660 liter og dermed blant de større bagasjerommene sammenlignet med biler flest, som nok henger godt sammen med at dette er en stor SUV. Med en bil på denne størrelsen er det kanskje ikke overraskende at bilen kommer med fem dører og fem seter. e-tron er videre en bil som er 4,901 meter lang, fine 1,935 meter bred og veier opptil 2,572 tonn. Audi e-tron er en praktisk og høyere priset bil, der den billigste versjonen av modellen har firehjulstrekk. Elbilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen er registrert for en nyttelast på 1800 kilo.

Prøvekjør Audi e-tron

Bilguiden har funnet flere forhandlere som selger Audi. Book en prøvekjøring her, det tar bare ett minutt og er helt uforpliktende!

Sjekk ditt postnummer:

Laster...

e-tron har som den elbilen den er en rekkevidde fra 408 kilometer etter WLTP-standarden. Ut fra rekkevidden får du da en av de elbilene med ypperlig rekkevidde, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til både korte og mellomlange turer. e-tron eksisterer som to varianter. Som er seg naturlig med en elbil, så kommer denne selvsagt med automatgir. Siden e-tron er elektrisk, vil du trolig merke akselerasjonen fra elmotoren mer enn i andre tilsvarende bensin/diesel-biler, selv om bilen veier 2,572 tonn. Videre er dette blant modellene med høyere pris på markedet, og den har en meget god akselerasjon. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Når dette er en stor og høyere priset bil har Audi e-tron bredt tilbud av ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med åtte kollisjonsputer, elektrisk bagasjeluke, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, parkeringsassistent, kollisjonsvarsler, og automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Spesifikasjoner om 2 varianter

e-tron 55

Pris fra kr 663 180,-

Lys
Dynamisk lysspredning hovedlys
+ kr 15 480,-
Automatisk fjernlysdimmer
LED hovedlys
Utvendig
Panorama glasstak
+ kr 15 900,-
Bakluke, elektrisk åpning
Håndfri baklukeåpning
+ kr 14 080,-
Oppvarmet speil
Elektrisk innfellbare speil
+ kr 3740,-
Fabrikkmontert hengerfeste
+ kr 8430,-
Innvendig
Elektrisk seteregulering foran
+ kr 13 350,-
Oppvarmet baksete
+ kr 8120,-
Ryggekamera
+ kr 5020,-
Nøkkelfri lås/start
+ kr 14 080,-
Parkeringsvarmer med fjernstyring
+ kr 840,-
Kjøreassistenter
Avstandsfølere foran og bak
Parkeringsassistent
Parkeringsassistent, aktiv
+ kr 3730,-
Fartsholder med fartsbegrenser
Dynamisk fartsholder
+ kr 20 130,-
Sikkerhet
Kollisjonsvarsler
AEB: Høy hastighet
AEB: Lav hastighet
Automatisk kollisjonsbrems
Blindsoneovervåker
+ kr 11 210,-
Utstyrskommentar

Filskiftvarsler dynamisk, fartsholder dynamisk, trafikkskiltleser, unnamanøverassistent og køassistent leveres sammen til 20130,- Oppvarmede seter foran/bak til 8120,- kun foran koster 4060,- Håndfri baklukeåpning, alarm og nøkkelfri lås/start leveres samm

e-tron 55 Advanced

Pris fra kr 676 580,-