1/4 Audi A4 stasjonsvogn sett forfra Foto: Audi
2/4 Audi A4 stasjonsvogn sett bakfra Foto: Audi
3/4 Audi A4 stasjonsvogn interiør Foto: Audi
4/4 Audi A4 stasjonsvogn sett fra siden Foto: Audi

Audi A4

464 800,-

MotortypeHybrid (ikke-ladbar) / Diesel
ChassisStasjonsvogn
GirkasseAutomat
Bagasjerom495 liter
Hestekrefter150 - 265 hk
Antall gir7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Audi A4 er en middels tung og kapabel mellomstor stasjonsvogn, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er samtidig blant de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 495 liter og dermed av god størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor stasjonsvogn. Som en mellomstor bil har den fem dører og fem seter. A4 strekker seg 4,762 meter lang, hyggelige 1,847 meter bred og veier hyggelige 1,5 tonn. Audi A4 er en mellomstor, fin og hyggelig priset bil, der den billigste versjonen av modellen ikke har firehjulstrekk. Bilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1500 kilo.

A4 er å få kjøpt i ti varianter. Bilen kommer som en ikke-ladbar hybridbil og dieselbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 9,2 sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 220 kilometer i timen. A4 er tross alt blant modellene med hyggelig pris på markedet, så man har kanskje ikke mest fokus på hurtigheten. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Som en mellomstor og middels priset bil har Audi A4 solid tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, og automatisk nødbrems for fotgjengere, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; kollisjonsvarsler, innfellbare speil, nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 14 forskjellige varianter av Audi A4.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »