🚙🔥

Finn beste og billigste bil for deg med Bilguiden

Motortype
Biltype
Andre egenskaper

Populære bilmodeller i Bilguiden

For deg som skal kjøpe ny bil

Når du skal kjøpe ny bil kan det være vanskelig å få oversikt over alle modellene du faktisk kan velge mellom. Bilguiden er tjenesten som lar deg søke opp og finne alle modellene du har å velge mellom ut fra ditt budsjett og behov.

Alle nye biler som er tilgjengelig for salg vises i tjenesten, og vi oppdaterer oversikten hver eneste dag. Til enhver tid ligger det omtrent 450 bilmodeller i til sammen 4500 varianter tilgjengelig i bilguiden.

Tjenesten er nylig lansert i testversjon, og vi utvider den med nye funksjoner nesten daglig. Målet vårt er å bygge en tjeneste som lar deg finne den beste modellen for akkurat ditt budsjett og behov.

Bilmerker: Bilguiden viser alle

Bilguiden viser alle bilmodeller fra alle bilmerker. Så lenge en bil er i aktivt salg i Norge, skal den være en del av Bilguiden - om det så er fra store merkenavn som BMW, Volkswagen og Audi, eller de noe mindre aktørene. Så lenge du har en mening om budsjettet ditt og behovet, skal vi hjelpe deg med å orientere deg i markedet.

Fra før kjenner du kanskje til modellene fra de store og kjente bilmerkene, men vet du om alle bilmodellene de faktisk har? Kanskje en litt dyrere modell er enda bedre for ditt bruk? Kanskje de mindre kjente bilmerkene har en bilmodell som passer ypperlig til ditt behov, men har en lavere pris? Det er akkurat dette Bilguiden hjelper deg med å finne ut, slik at du finner modellen som passer ditt budsjett og behov.

Lease bil, billån eller kjøpe bil?

Når du skal kjøpe ny bil i dag finnes det en rekke finansieringsalternativer. Du kan kjøpe bilen kontant, der du legger ut for hele kjøpesummen selv. Alternativt kan du ta opp et billån på deler av bilens verdi, mot en månedlig kostnad. Et dedikert billån kan du ta opp hos de fleste banker, eller hos forhandleren. Du kan også låne til bilen din gjennom boliglånet ditt.

Et tredje finansieringsalternativ er å lease bilen, som blir stadig mer populært. I likhet med et billån så må du stille med noe egenkapital, men til forskjell fra et billån så eier du ikke da bilen selv. Det er det leasingaktøren som gjør, og en leasingavtale vil i større grad inneholde flere av utgiftene forbundet med en bil.

Både leasing og billån har den fordelen at du ikke må legge ut pengene selv, noe som for mange gjør det enklere å kjøpe bil, selv om det totalt sett vil koste mer enn om du hadde kjøpt bilen kontant.

Elbil og hybrid: Finn den beste

Bilguiden inneholder alle typer biler, både de med bensin- og dieselmotor, men også hybrider og elbiler. Disse to biltypene er i sterk vekst i Norge, og stadig flere velger enten elbil eller hybridbil i dag. Det har gjort at det har kommet stadig flere modeller å velge i på markedet.

Med bilguiden kan du ved å velge «Elektrisk», «Ladbar hybrid» eller «Hybrid» søke opp og få presentert alle bilene av den typen du ønsker.

Flere modeller selges nemlig som både elbil og bensinbil, mens andre bilmodeller kun eksisterer som elbil. Med Bilguiden vil du kunne sammenligne alle de aktuelle bilmodellene som passer dine ønsker.

Vi har også koblet tjenesten med VGs biltester, slik at du kan lese en vurdering av de mest populære bilene her til lands. Databasen over biltester oppdateres jevnlig.