Hovedinnhold

Lødrup tapte i EM-finalen

** Mens Sørlie tok nok et kickboksing-gull

MEDALJER: Andreas Lødrup tapte finalen mot Yusup Magomedbekov. Innfelt er Tonje Sørlie som vant gull. Bildet av henne er fra da hun tok gull i Combate Games for to år siden. Foto: Per Andreas Ringsby
MEDALJER: Andreas Lødrup tapte finalen mot Yusup Magomedbekov. Innfelt er Tonje Sørlie som vant gull. Bildet av henne er fra da hun tok gull i Combate Games for to år siden. Foto: Per Andreas Ringsby
(VG Nett) Tonje Sørlie ble europamester etter å ha slått Dorota Godzina i finalen i fullkontakt 56-kilosklassen. Andreas Lødrup tok sølv i sin klasse.

Denne saken handler om:

Sørlie har vært overlegen de siste årene og har vunnet alle sine kamper over en treårs periode. Hun har fire strake titler i internasjonale mesterskap.

Fredag ble hun europamester etter å ha slått Godzina i finalen. Veien til EM-gullet var en kamp på walkover og tre seiere.

Russeren Yusup Magomedbekov slo kontrollert Andreas Lødrup i EM-finalen i -75 kilo fullkontakt. Lødrup slo russeren i 2009, men etter den seieren har det vært Magomedbekov som har vært den sterkeste.

- Siden jeg vant mot ham i VM 2009, har jeg tapt mot ham i finalen i EM 2010 og Combat Games finalen 2010. Jeg var veldig sulten på en revansje, men visste at jeg hadde en veldig vanskelig jobb foran meg og visste at han er en farlig fighter med mange knockout'er på merittlista si, sier Andreas Lødrup i en pressemelding.

Les også:  Gullsugen Lødrup kan legge opp etter EM

- Jeg tar med meg et sølv fra årets Europamesterskap i fullkontakt kickboksing og har fått fire gode kamper. Jeg føler også allerede nå, selv om det aldri er noe moro å tape og å ikke få gullet når man er så nære, at jeg om en liten stund vil være veldig stolt over å ha vunnet dette sølvet og ha opplevd min fjerde mesterskapsfinale siden 2008, avslutter han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport