Skjortene som kler 17. mai-festen

Foto: unSplash

Hvilken skjorte skal du velge til 17. mai-dressen? Mannens trofaste følgesvenn kommer i ulike varianter, der stoffet, passformen og kragen setter ulikt preg på antrekket. Dette er skjortene alle menn bør ha i skapet.

Produsert av VG Partnerstudio

Skjortene som kler 17. mai-festen

Skjortene som kler 17. mai-festen

Hvilken skjorte skal du velge til 17. mai - dressen? Mannen trofaste følgesvenn kommer i ulike varianter, og det er de små detaljene som stoffet, passformen og kragen som setter ulikt preg på antrekkene dine.

Sveip for å lese 👉🏽

Foto: Unsplash

Klassisk

Cutaway-krage, som også kalles business-collar eller full-spread har et større gap mellom skjortesnippene enn for eksempel button down-skjorten. Denne modellen passer perfekt til mer formelle anledninger, da skjortekragen passer alle type slips.

Mørke farger

Mens trender kommer og går, vil klassiske og tidløse plagg som skjorten alltid være aktuelle. Du kan gjøre 17. mai-dressen ekstra stilig ved å velge en mørk skjorte.

Button down

Button down-skjorten er den mest sporty skjorte-varianten som passer like godt til et kult hverdagsantrekk, som til en dress med slips. På grunn av skjortens smale åpning, passer det best å kombinere den med smale slips i tynt stoff.

Alltid like trendy

Den elegante dressen du skal bruke på nasjonaldagen kan enkelt oppdateres og løftes til et nytt nivå ved hjelp av en stilig lyseblå skjorte. Basisplagget er noe enhver mann bør ha i garderoben.

Moderne

Ønsker du et moderne og kult uttrykk? Kombiner en mørkeblå dress med en blåfarget skjorte. Husk bare å velge skjorte i en lysere nyanse enn dressen. Det samme kan du gjøre med andre farger som sort, grått eller beige.

Print og mønster

Er du uredd når det kommer til klesstil, kan en blomstermønstret skjorte være noe for deg. I kombinasjon med en mørkeblå dress blir du både trendy og vårlig på nasjonaldagen.

sloeyfe_u.png
sloeyfe_u.png
VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2019 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)