Annonsørinnhold

Nye og bedre seter, nykvernet kaffe og en rekke smarte løsninger. Bli med da Janet (39) og Maria (39) testet nye Pluss.

– Fresht, delikat, god plass og veldig god kaffe!

Det er oppsummeringen Janet Jensen gir når hun skal beskrive opplevelsen det var å reise med den beste klassen på Bergensbanen.

Sammen med venninnen, Maria Gjedrem, tester hun ut Pluss-vognen for første gang, i forbindelse med deres jentetur til Gol. 

– Det er definitivt verdt å betale noen ekstra kroner for å sitte på denne avdelingen. Togturen blir noe mer enn bare å komme seg fra A til B, sier hun.

Oppgrader din togreise til Pluss du også!

Coffee cup, Green

To timer med toghygge

Turen starter i Drammen. Klokken er ni på morgen, og det regner i bøtter og spann. På Gol er det imidlertid meldt bra vær, så Janet og Maria er ved godt mot. 

– Nå gleder jeg meg skikkelig til å komme en tur ut av byen! Det blir jo mindre reising nå for tiden, under coronasituasjonen, sier Janet.

Toget ankommer stasjonen, og venninnene springer unna regnet og inn i Pluss-vognen. Om bord på toget er det mange seter ledig. Vy selger nemlig kun et begrenset antall seter på Bergensbanen, slik at du kan holde god avstand til de andre reisende på toget. Les mer om coronatiltakene til Vy.

– Oi! Her så det veldig behagelig ut, utbryter Maria i det hun finner frem til setet sitt.

– Enig. Veldig delikate farger og interiør, følger Janet opp.

Pluss er en helt ny billettype på Bergensbanen. Her får du sitte i vogner som er nyoppussede, med blant annet nytt interiør, nye seter med nakkestøtter, smarte oppbevaringsmuligheter og nytt kaffetilbud – med nykverna kaffe. 

Les mer om det nye Pluss-produktet

– Blir som et cafébesøk

Fra Drammen til Gol tar det i overkant av to timer med tog. Janet og Maria har dermed god tid til å nyte turen og slappe av. Praten går i alt fra hva gamle bekjente driver med i dag, til om det er lurt å kjøpe elbil.

– Vi koser oss veldig sammen, så det er deilig med en togtur på et par timer, så vi får skravlet litt. Det er litt som å sitte på café, sier Janet og tar en slurk fra kaffekoppen.

De var raskt ute med å lokalisere kaffeområdet, som ligger omtrent midt i Pluss-vognen. Denne er forbeholdt de med Pluss-billett, og du kan forsyne deg med både nykvernet kaffe og te underveis.


I nærheten av kaffemaskinen er det en liten sittebenk, hvor Janet og Maria setter seg ned for å nyte kaffen. Toget er nå mellom Flå og Hønefoss, og jentene betrakter de vakre høstfargene som er å se ut av vinduet.

Bestill Pluss-billett til din neste togreise på Bergensbanen

Photograph
Transport
Street fashion, Snapshot, Transport, Baggage

Transportetappen er en del av turen

Toget nærmer seg Gol og jentene begynner å pakke sammen mobiler, ladere, jakker og headset. Værmeldingen virker å ha rett, for det er ikke lenger noen regnbyger å se. Turen kan dermed fortsette – for det er nettopp «fortsette» den gjør.

– En stor fordel med å reise på denne måten er at turen startet i det vi kom inn på toget. Da var det bare å senke skuldrene, prate sammen og titte ut av vinduet. Ja, rett og slett kose oss, sier Janet.

Og nå som de har testet den beste reisen til Vy, er det enstemmig hvilken type billett det blir på turen tilbake til Oslo:

– Helt klart Pluss!


LES MER OM PLUSS

Det er mange gode grunner til å velge Pluss. Les mer om alle fordelene her!

Foto: Schibsted Partnerstudio

REISE ALENE - ELLER MED VENNER OG FAMILIE?

Reiser du alene får du et dobbeltsete for deg selv. Reiser du med familie og venner kan dere sitte sammen. Book turen hos Vy her!

Foto: Schibsted Partnerstudio

REIS TRYGT MED TOG

På grunn av koronaviruset er det annerledes å reise i 2020 enn det har vært tidligere. Men du skal vite at sikkerheten er ivaretatt, samt at rutiner og smitteverntiltak gjennomføres. Les mer om dette her.

Foto: Schibsted Partnerstudio

Produsert av Schibsted Partnerstudio for VY

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)