Annonsørinnhold

Outdoor furniture, Table, White, Plant, Sky, Azure, Lighting, Shade, Tree

VG: ?utm_source=vg-partnerstudio&utm_medium=native&utm_content=adv-s21&utm_campaign=s21-brd-aws

AP: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-s21&utm_campaign=s21-brd-aws

BT: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-s21&utm_campaign=s21-brd-aws

Aftenbladet: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-s21&utm_campaign=s21-brd-aws

FVN: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-s21&utm_campaign=s21-brd-aws

Adressa: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-s21&utm_campaign=s21-brd-aws

E24:


Sommerens mest
populære hotell

S

En ny sommer er like rundt hjørnet, og mange har allerede sikret seg sydenferien de gikk glipp av i fjor. Dette er hotellene flest vil bo på i sommer. 

– Vi er glade for å se at reiselysten lever i beste velgående. Nå er det mange som er klare for å ta igjen det tapte – og litt til, sier Marie-Anne Zachrisson, landssjef i reiseselskapet Ving.

De siste årene har reisearrangøren sett en tydelig trend der hotellopplevelsen har blitt viktigere og viktigere. Den blir nok ikke mindre viktig når verden omsider åpner igjen.

Lurer du på noe angående ferie i sommer? Her svarer Vings eksperter på spørsmål og svar om reiser

Les mer om Vings mest populære hotell i sommer, enten du reiser med barn eller voksne:Sunwing Kallithea Beach på Rhodos 

Vings ni Sunwing-hotell er barnefamilienes ultimate ferieparadis. Det første åpnet allerede i 1967, og mange år med utvikling og finpussing har resultert i et familiehotell hvor hver minste lille detalj er gjennomtenkt. 

På Sunwing Kallithea Beach (og alle de andre Sunwing-hotellene) spiser barn under 12 år gratis, og de har sin egen Lollo & Bernie-buffet. Alle rom og leiligheter er tilpasset familier i alle størrelser, og det finnes til og med egne Lollo & Bernie-suiter med lekent design, spill og underholdning. Bor du i en slik kommer selvfølgelig også Lollo & Bernie på besøk. 

Bassengområdene er et av hotellets store trekkplastre, med alt fra babybasseng til eventyrbasseng med viker, bukter og skrå bunn – og vannsklier. Skattejakt, ansiktsmaling og det populære talentshowet Lollo & Bernie’s Mini Stars faller også i smak blant de yngre gjestene. Det er ikke uten grunn at familiene vender tilbake til Sunwing Kallithea år etter år. 

Les mer og se tilbud  

Coastal and oceanic landforms, Seaside resort, Swimming pool, Water, Sky, Plant, Blue, Azure, Green, Tree
Swimming pool, Water, Sky, Cloud, Hat, Happy, Travel, Toy, Leisure

Ocean Beach Club på Kypros

Ocean Beach Club by Sunwing er Vings nyeste hotellkonsept for barnefamilier. Disse designhotellene har en rolig og behagelig atmosfære, og alle leilighetene er veldesignet og smakfullt innredet med smarte løsninger. 

Ocean Beach Club på Kypros ligger rett ved havet, mellom de fine strendene Sandy Bay og Nissi Beach. Det krystallklare vannet er som skapt for bading, båtturer og snorkling. Flere av de fine hotellsuitene har også direkte utgang til basseng slik at du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Perfekt for deg som er glad i å bade – eller har badeglade barn. 

O.B.C. ligger rett ved Sunwing Sandy Bay Beach, og det betyr at du og familien kan benytte dere av alle Sunwing-fasilitetene uten at det koster noe ekstra. I likhet med på Sunwing spiser barn under 12 år gratis på O.B.C., og det finnes barneklubb med skandinavisktalende personale.

Les mer og se tilbud  


Sunwing Alcudia Beach på Mallorca

Det kjente føles nok litt ekstra trygt i år, og mange har planer om å reise tilbake til den spanske feriefavoritten Mallorca og hotellet Sunwing Alcudia Beach. Her kan barna leke seg i de populære barnebassengene, eller i Mini Land med Lollo & Bernie.

Hotellet har også leiligheter tilpasset forskjellige behov, som barnesikre Happy Baby-leiligheter for familier som reiser med barn under tre år, og Big Family-leiligheter med plass til opptil åtte personer. Dessuten ligger det rett ved den langstrakte og barnevennlige stranden i Alcudia. 

Hotellet har flere år på rad blitt tildelt den svenske utmerkelsen «Stora Barnsemesterpriset» for beste familiehotell på Mallorca. 

Les mer og se tilbud

I år kan lønne seg å bestille reisen tidlig, men samtidig er det vanskelig å vite sikkert hvilke reiseråd som vil gjelde i sommer. Da er gode vilkår og fleksible endringsmuligheter alfa og omega. Det har Ving tatt høyde for med sitt Safe Travel-konsept. 
Furniture, Property, Water, Building, Sky, Azure, Blue, Plant, Table, Comfort
People on beach, Water, Cloud, Sky, Nature, Azure, Plant, Tree, Travel

Sun Island Resort & Spa på Maldivene

Noen vil slå skikkelig på ferietrommen i år, og stadig flere bestiller reiser til Maldivenes små og idylliske øyer. Hos Ving er Maldivene faktisk et av årets best solgte rutefly-reisemål. 

Sun Island Resort & Spa er Maldivenes største resort og en av de mest populære destinasjonene. I motsetning til hva mange tror er Maldivene ganske barnevennlig, det gjelder bare å velge riktig øy og hotell. Sun Island Resort & Spa tilbyr en rekke aktiviteter for hele familien, alt fra dyphavsfiske til windsurfing. I tillegg kan dere velge blant hele syv restauranter. 

Bungalowene på Sun Island rommer to voksne og to barn, og ja, du kan selvfølgelig også velge å bo i et av de ikoniske styltehusene med privat solterrasse og trapp rett ut i det krystallklare havet. 

Les mer og se tilbud 

Så du denne? Derfor bør du ta med barna til Maldivene 

Sunprime Miramare Beach på Rhodos

I 2007 åpnet Ving for første gang dørene til det som skulle bli det første i rekken av Sunprime Hotels, et helt barnefritt hotell. Det gikk ikke ubemerket hen. Kunne man virkelig ekskludere barn fra et helt hotell? Var det innafor? Svaret er ja.  

Konseptet Sunprime Hotels består i dag av et titalls hotell og er en av Vings største suksesshistorier. I sommer har mange planer om å besøke Sunprime Miramare Beach, en skikkelig hotellgodbit på Rhodos’ vestkyst.

16-års aldersgrense, fresht innredede bungalower, lagune, lounge, gangstier som slynger seg gjennom den frodige hagen – og en spektakulær havutsikt. Det er ikke rart at dette har blitt en hotellfavoritt.

Alle Sunprime-hotellene har eget spa med forskjellige behandlinger, og i restaurantene får du servert de deiligste retter med god drikke til. Vil du trene, finnes det både treningsstudio og SATS-gruppetrening du kan være med på.

Les mer og se tilbud 


Swimming pool, Interior design, Water, Plant, Sky, Property, Building, Chair, Tree, Shade
Body of water, Swimming pool, Seaside resort, Sky, Plant, Building, Tree, Arecales

Sunprime Waterfront på Mallorca 

I likhet med alle de andre Sunprime-hotellene har Sunprime Waterfront aldersgrense og en helt unik atmosfære. Her er det ingen som trykker blåbær opp i nesen til frokost eller får raserianfall i bassenget – i alle fall ingen under 16 år.

Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma på Mallorca. Området minner om det gamle Mallorca, men har en moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker, og det tar bare 10 minutter inn til Palma by med bil. 

Bassengområdet på Sunprime Waterfront er noe utenom det vanlige, med fantastisk havutsikt. Enda bedre blir den fra den store takterrassen du har tilgang til når du bor i en av hotellets fine Prime Rooftop Suiter. Perfekt for varme sommerkvelder.

Les mer og se tilbud 


Dette får du hos epoq:

144 utsalgssteder i hele Norge med kompetente kjøkkenkonsulenter, som vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Funksjonelle skuffeløsninger med belysning, innovative ladestasjoner og uttrekksløsninger.

Et hav av muligheter for å finne din stil, og et stort utvalg av farger, materialer, vasker og blandebatterier.

25 års funksjonsgaranti, fordi vi vet at kjøkkenet er det rommet i boligen som kan bli utsatt for mest slitasje.


1

2

3

4

lav_EPOQ_9221.jpg
lav_K4A_789_drawer_combo_01639_master.jpg
lav_K4A_backflip_socket_01545.jpg

Hvem er Epoq?

Epoq har produsert kjøkken til det nordiske markedet siden 2004. Epoq får du hos Elkjøp, og med 144 butikker i hele Norge er Epoq en av de mest tilgjengelige kjøkkenforhandlerne i landet.

lav_K4A_Faucet_sink_01611_master.jpg
elkjop.png

Følg oss på instagram

Interior design, Sky, Property, Daytime, Photograph, Light, Azure, Lighting, Architecture, Wood
Naval architecture, Water, Rectangle, Wood

Constance Moofushi på Maldivene

Noen steder er så fine at man ikke tror det før man får se det. Constance Moofushi Maldives er et sånt sted. Det er også en av sommerens mest ettertraktede hotellopplevelser hos Ving. 

Constance Moofushi Maldives tilbyr det meste, og med All Inclusive er du garantert gode matopplevelser. Hotellet har en innholdsrik vinkjeller og tilbyr retter basert på sprellferske råvarer rett fra havet. I tillegg til førsteklasses mat og drikke er også flere aktiviteter og vannsport inkludert, samt utflukter både på og i Det indiske hav.

En water villa er for mange selve symbolet på Maldivene, og det er unektelig luksuriøst å bo i en lekker villa på påler ute i det krystallklare vannet. Det er likevel ikke gitt at du kommer til å trives bedre i en water villa enn en beach villa. Liker du for eksempel å ligge på stranden, få sand mellom tærne og å høre palmesus, da bør du gå for en beach villa med din egen lille strandstripe.

Les mer og se tilbud 

Les også: Kjekt å vite før du bestiller ferien til Maldivene

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Ving

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)