Annonsørinnhold

Swimming pool, Turquoise, Aqua, Summer, Sitting, Comfort, Sunglasses, Leisure, Arm, Eyewear

VG: ?utm_source=vg-partnerstudio&utm_medium=native&utm_content=adv-safetravel&utm_campaign=s21-brd-aws

AP: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-safetravel&utm_campaign=s21-brd-aws

BT: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-safetravel&utm_campaign=s21-brd-aws

Aftenbladet: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-safetravel&utm_campaign=s21-brd-aws

FVN: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-safetravel&utm_campaign=s21-brd-aws

Adressa: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_content=adv-safetravel&utm_campaign=s21-brd-aws

E24:


Nå kan det lønne seg å
bestille sommerferien

S

Gratis avbestilling, fleksibilitet og nye sikkerhetsrutiner. Ving gjør alt de kan for at du skal få sommerferien du drømmer om.

I månedsvis har vi drømt om solskinn og bekymringsløse feriedager etter at både den ene og den andre sydenferien gikk i vasken i fjor. Du har kanskje planer om å ta det igjen i år? Det er du ikke alene om. I mellomtiden har Norges største reisearrangør utviklet et eget trygghetskonsept for deg som vil reise på ferie.   

– Det aller viktigste for oss er de som reiser med oss, sånn har det alltid vært. Vi vil at du skal føle deg trygg og ivaretatt fra det sekundet du bestiller reisen og helt til du er hjemme igjen, forteller Marie-Anne Zachrisson i Ving Norge. 

Zachrisson tok nylig over rollen som landssjef i Ving. 2020 har vært et utfordrende år for reiseselskapet, men nå ser de lyst på fremtiden og gjør det de kan for å oppfylle folks feriedrømmer. – Vi ser hele tiden fremover, tilpasser oss og tilrettelegger på best mulig måte. Vi vet at reiselysten er der, og nå ser vi endelig at flere og flere hopper ned fra gjerdet og bestiller både sommerferier og vinterreiser. Det er herlig å se hvordan reiseoptimismen sprer seg igjen, sier hun. 


TRYGG REISE: Marie-Anne Zachrisson i Ving håper 2021 byr på herlige reiseopplevelser.

People in nature, Soil, Hill
People in nature, Facial expression, Vacation, Beauty, Jaw, Sunlight, Summer, Leisure, Happy, Fun

Kan jeg endre eller avbestille reisen min gratis?

Nesten halvparten av de som planlegger sommerferie i år sier at de sannsynligvis vil reise utenlands hvis myndighetene åpner for det. Det viser en ny undersøkelse fra Virke Reiseliv. Det kan lønne seg å bestille reisen tidlig, men samtidig er det vanskelig å vite sikkert hvilke reiseråd som vil gjelde i sommer. Da er gode vilkår og fleksible endringsmuligheter alfa og omega. 

– Folk trenger trygghet og forutsigbarhet, og nå, mer enn noensinne, må det være rom for å ombestemme seg og gjøre justeringer i reiseplanene underveis. Det har vi tatt høyde for i utviklingen av Safe Travel-konseptet vårt, sier Zachrisson. 


Alle som bestiller en charterferie med Ving, kan avbestille reisen nesten kostnadsfritt helt inntil 60 dager før avreisedatoen – uansett hva grunnen måtte være. Det eneste du eventuelt må betale er et administrasjonsgebyr. 

– Vi tilbyr også en egen avbestillings- og endringsbeskyttelse som gir deg enda flere muligheter. Du har åpent kjøp i 90 dager, så lenge reisen bestilles mer enn 180 dager før avreise, og du kan for eksempel avbestille og få pengene tilbake hvis du er uheldig og rammes av oppsigelse. 

Tips! Akkurat nå får du avbestillings- og endringsbeskyttelse med på kjøpet ved bestilling av charterreiser. 


Composite material, Swimming pool, Azure, Turquoise, Teal, Summer, Aqua, Goggles, Fluid, Eyewear

Får jeg pengene tilbake? 

Zachrisson har forståelse for at noen er avventende med feriebestillingen. Samtidig understreker hun at det ikke er noen grunn til å være redd for at sparepengene går tapt som følge av kanselleringer eller innstillinger. 

– Tilbakebetalingsgarantien vår sørger for at du får pengene dine tilbake innen syv dager hvis reisen du har bestilt mot formodning blir innstilt. Så du kan trygt sikre deg sommerferien du drømmer om allerede nå. 

Syvdagers-garantien gjelder alle reiser du bestiller hos Ving, både charterreiser og reiser med rutefly – og det er kun Ving som har den.  


sitatstrek.png

– Du trenger heller ikke å betale hele reisen umiddelbart. Du betaler kun et depositum, og deretter kan du vente med resten av betalingen helt til det er 35 dager igjen til avreise, forklarer Zachrisson.  

Hvordan blir reiseåret 2021?

Spania og Hellas blir de store sydenfavorittene denne sommeren, spår Virke Reiselivs undersøkelse. Og aller helst vil vi tilbringe tid med familie og venner i ferien. Også Marie-Anne Zachrisson har planer om å reise sørover med familien sin i år. Øverst på listen står Kroatia og Adriaterhavets krystallklare vann

– Jeg har tenkt til å reise tilbake til Brela og utforske mer av kysten sammen med barna mine. Vi var der for noen år siden, og det var helt fantastisk. Men før det håper jeg å kunne reise til Palma på Mallorca sammen med mannen min. Det gjør vi som regel hvert eneste år, men i fjor ble det naturlig nok ikke noe av. 

Zachrisson tror mange kjenner på ekstra reiselyst i år, nettopp fordi så mange av fjorårets reiseplaner måtte avlyses. 

– Når det omsider løsner, da kommer det til å løsne for alvor. Og vi i Ving er klare til å ta imot alle som vil på ferie, og vi skal ta godt vare på alle og sørge for at de får de beste ukene i året med oss. 

Lei av å vente? Slik reiser du verden rundt – fra sofaen din.

I tillegg til å sørge for en rekke gode vilkår for deg som reisende har Ving også nylig lansert et stort utvalg av ferieopplevelser, med alt fra avslappende bassengferier til reiser proppfulle av aktiviteter og spenning. Det gjør det enklere for deg å finne akkurat den ferien du ønsker deg i sommer. 

– En feriereise er så mye mer enn bare en utenlandsreise. Det er å gjøre de tingene som får deg til å føle deg vel. Nå ligger endelig annerledesåret 2020 bak oss. Veldig mange drømmer om solskinn, lave skuldre og nye ferieopplevelser den kommende sommeren, og det synes jeg vi fortjener, avslutter Zachrisson. 

Usikker på hvor du bør reise i sommer? Her finner du de beste reisetipsene.  

Les også disse artiklene fra 2019:

Dette får du hos epoq:

144 utsalgssteder i hele Norge med kompetente kjøkkenkonsulenter, som vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Funksjonelle skuffeløsninger med belysning, innovative ladestasjoner og uttrekksløsninger.

Et hav av muligheter for å finne din stil, og et stort utvalg av farger, materialer, vasker og blandebatterier.

25 års funksjonsgaranti, fordi vi vet at kjøkkenet er det rommet i boligen som kan bli utsatt for mest slitasje.


1

2

3

4

lav_EPOQ_9221.jpg
lav_K4A_789_drawer_combo_01639_master.jpg
lav_K4A_backflip_socket_01545.jpg

Hvem er Epoq?

Epoq har produsert kjøkken til det nordiske markedet siden 2004. Epoq får du hos Elkjøp, og med 144 butikker i hele Norge er Epoq en av de mest tilgjengelige kjøkkenforhandlerne i landet.

lav_K4A_Faucet_sink_01611_master.jpg
elkjop.png

Følg oss på instagram

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Ving

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)