Lurer du på hvor du bør reise på ferie til sommeren og hva slags hotell som passer for deg? Ta ferietesten!

Produsert av VG Partnerstudio

FERIE HER? Family Garden-hotellet Avra Imperial er et eksklusivt og barnevennlig hotell i fine omgivelser på Kreta. Foto: VING

Det er ikke lett å finne fram i jungelen av ulike reisemål og destinasjoner. Utvalget er stort og mulighetene er så uendelig mange. Derfor kan det være lurt å gjøre seg opp noen tanker på forhånd for å snevre inn på alternativene.

Hva er viktigst for deg på ferien? Og hva slags hotell foretrekker du? Ta denne enkle ferietesten, og få gode forslag på både destinasjon og hotell ut fra dine behov.  

Sunwing Side Beach

Side, Tyrkia Her kan du bade i store basseng, slappe av i komfortable solsenger eller gå den korte turen ned til stranden. Sides østre, lange strand ligger kun 500 meter fra hotellet. Her finner du også Sunwings egen Beach Club. Hotellet har en egen badebuss som kjører deg til og fra stranden.

Se mer og bestill

Sunprime Pearl Beach

Agia Marina, Kreta Vårt Family Garden-hotell Alexandra Beach har fantastisk beliggenhet på den langgrunne sandstranden i Agia Marina, og passer for både små og store familier. Her er det leiligheter for opptil syv personer, og i sommermånedene tilbys skandinavisk barneklubb.

Se mer og bestill

Alexandra Golden Boutique Hotel

Thassos Alexandra Golden Boutique Hotel er et romantisk hotell med vakker og rolig beliggenhet rett på stranden i Golden Beach. Hotellet består av flere bygninger rundt den herlige solterrassen.

Se mer og bestill

SENTIDO Port Royal Villas & Spa

Rhodos SENTIDO Port Royal Villas & Spa er et elegant hotell rett ved stranden i den fredelige landsbyen Kolymbia. Her får du en avslappende ferie med høy standard på service og bosted.

Se mer og bestill

Sunprime Platanias Beach

Platanias, Kreta Vings Sunprime i Hellas ligger i populære Platanias. Sunprime Platanias Beach ligger perfekt til, rett på stranden og i gangavstand til Platanias.

Se mer og bestill

Villa Alexis

Skiathos Villa Alexis er et av Vings mest populære leilighetshotell på Skiathos. Hotellet ligger på en høyde med vakker utsikt over Egeerhavet. Her er det en blomstrende hage og et fint bassengområde som er perfekt for avslapning.

Se mer og bestill

Adams Hotel

Parga Adam's Hotel er et hyggelig hotell med en stor, frodig hage og et innbydende bassengområde. Hotellet ligger i rolige og landlige omgivelser i utkanten av Parga. I restauranten kan du spise greske spesialiteter, men også internasjonale retter, og en kveld i uken er det underholdning ved bassengbaren.

Se mer og bestill

Sunprime Miramare Beach

Rhodos På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalower. Rundt det store bassenget er det godt med plass og solsenger og parasoller til alle.

Se mer og bestill

Sunprime Monsuau

Cala d'Or, Mallorca Sunprime Monsuau har perfekt beliggenhet mellom de fine badebuktene Cala Ferrera og Cala Serena i den pene turistlandsbyen Cala d'Or. Her bor du i vakre omgivelser med pinjeskogen som nærmeste nabo.

Se mer og bestill

Megali Ammos House

Skiathos Dette er et meget populært leilighetshotell rett utenfor Skiathos by. Hotellet har en trapp som går direkte ned til stranden, og fra restauranten og baren har du panoramautsikt over havet. Fra Megali Ammos spaserer du langs en sjarmerende, trang gate til hovedveien som går ned til sentrum av Skiathos.

Se mer og bestill

Sunprime Palma Beach

Mallorca Sunprime Palma Beach ligger ved stranden og strandpromenaden i Playa de Palma. Hvis du har lyst til å shoppe og kjenne storbypulsen tar det bare 10 minutter å kjøre med bil inn til Palma by.

Se mer og bestill

Sunprime Protaras Beach

Kypros Sunprime Protaras Beach er et veldesignet hotell ved den herlige Protaras-stranden, en av de beste strendene på Kypros. Her bor du bare et steinkast fra sentrum der du finner flere små butikker, restauranter, kafeer og barer.

Se mer og bestill

Sunprime Alanya Beach

Alanya, Tyrkia Sunprime Alanya Beach er et av våre mest populære hotell i Alanya. Her bor du rett på den fine Kleopatrastranden, og flere av hotellets rom og suiter har en fantastisk utsikt mot havet.

Se mer og bestill

Kedrissos

Chania by, Kreta Kedrissos er et populært og velholdt hotell på en høyde rett utenfor Chania by. Det fine bassengområdet har restaurant og bar og er den naturlige samlingsplassen både på dag- og kveldstid.

Se mer og bestill

Serenity by Sea Club

Alcudia, Mallorca På Serenity by Sea Club er atmosfæren avslappet, med et flott bassengområde med solsenger og loungebar.

Se mer og bestill

Sunprime Atlantic View

Playa del Inglés, Gran Canaria På hotellet er det et stort, flott bassengområde med hele tre basseng. Det er kort vei til stranden hvor du finner du det meste Playa del Inglés kan tilby – alt fra restauranter til butikker og nattklubber.

Se mer og bestill

Sunprime Waterfront

Playa de Palma Mallorca Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker.

Se mer og bestill

Alexandra Beach

Agia Marina, Kreta Vårt Family Garden-hotell Alexandra Beach har fantastisk beliggenhet på den langgrunne sandstranden i Agia Marina, og passer for både små og store familier. Her er det leiligheter for opptil syv personer, og i sommermånedene tilbys skandinavisk barneklubb.

Ser mer og bestill

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Playa del Cura, Gran Canaria Rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger vårt Ocean Beach Club – Gran Canaria. Vårt rolige konsepthotell Ocean Beach Club by Sunwing passer for den moderne familien som setter pris på design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære.

Se mer og bestill

Sunwing Makrigialos Beach

Makrigialos, Kreta Sunwing Makrigialos Beach er bygget med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna.

Se mer og bestill

Condesa

Alcudia, Mallorca Vårt familievennlige Family Garden-hotell Condesa ligger rett ved stranden i utkanten av Alcudia. Hotellet ligger bare noen minutters gange fra det lokale sentrum Playa de Muro, som har noen restauranter og butikker hvor du får kjøpt det du trenger for en dag på stranden. Velkommen til en innholdsrik, men avslappende ferie for hele familien.

Se mer og bestill

Alexandra Beach

Potos, Thassos Velkommen til Alexandra Beach, ett av de beste hotellene på Thassos og en del av vårt barnevennlige Family Garden-konsept. Hotellet ligger rett utenfor Potos og her får hele familien en herlig ferie med fine basseng, lekker solterrasse med utsikt over havet, strandliv og aktiviteter.

Se mer og bestill

Royal Nidri

Nidri, Lefkas Dette er et fint leilighetshotell i klassisk stil med bra beliggenhet i sentrum av Nidri. Hotellet har et hyggelig bassengområde, og foretrekker du stranden tar det bare et par minutter å spasere dit. Det ligger også flere restauranter, barer og små butikker i nærheten.

Se mer og bestill

Sunwing Cala Bona Beach

Cala Bona, Mallorca På Sunwing Cala Bona Beach slapper du aller best av på bassengområdene. Her finner både små og store badeløver sine favorittbasseng. Barna trives ekstra bra i det fantasifullt utformede barnebassenget med små vannsklier og annet moro.

Se mer og bestill

Waterman Supetrus Resort

Brac, Kroatia Waterman Supetrus Resort er et veldig populært hotell som passer perfekt for hele familien. På hotellet finner du maskotene våre, Lollo & Bernie, og Lollo & Bernie's Kids Club, der barna kan leke og være med på spennende aktiviteter.

Se mer og bestill

Rita Suites

Platanias, Kreta Rita Suites er et velholdt hotell med hyggelig atmosfære. Her bor du i fine leiligheter helt i nærheten av stranden nedenfor torget i Platanias.

Se mer og bestill

Alexandra Beach

Agia Marina, Kreta Vårt Family Garden-hotell Alexandra Beach har fantastisk beliggenhet på den langgrunne sandstranden i Agia Marina, og passer for både små og store familier. Hotellet har et herlig bassengområde med to basseng og en flott utsikt over havet.

Se mer og bestill

Sunwing Alcudia

Alcudia, Mallorca Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet rett ved stranden. Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie kan ønske seg i ferien. Hotellet består av åtte leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden.

Se mer og bestill

Sunwing Sandy Bay Beach

Ayia Napa, Kypros Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom seks basseng, hvorav tre av dem er barnebasseng. Foretrekker du å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling.

Se mer og bestill

Mar Hotels Rosa del Mar & Spa

Palma Nova/Magaluf, Mallorca Mar Hotels Rosa del Mar & Spa er et barnevennlig leilighetshotell med sentral beliggenhet og bare en kort spasertur fra stranden i Palma Nova. Hotellet ligger mellom Palma Nova og Magaluf og har to hyggelige bassengområder, et med tre basseng, hvorav et barnebasseng, og et med vannsklier.

Se mer og bestill

Aktea

Ayia Napa, Kypros Aktea er et hyggelig hotell ved havet mellom Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Hotellet har en stor solterrasse med basseng, barnebasseng og bassengbar. Aktea består av en hovedbygning og flere separate leilighetsbygninger. Hotellet er barnevennlig og tilbyr aktiviteter for både barn og voksne.

Se mer og bestill

Sea Club

Alcudia, Mallorca Sea Club er et perfekt valg for familier som vil bo sentralt i Alcudia. Hotellet består av flere 2-etasjeshus og store grøntområder med basseng i ulike størrelser, så alle i familien kan finne sin favoritt. Her er det et stort aktivitetstilbud for hele familien og kort vei til både sentrum og stranden i Alcudia.

Se mer og bestill

Sunwing Side Beach

Side, Tyrkia Her kan du bade i store basseng, slappe av i komfortable solsenger eller gå den korte turen ned til stranden. Sides østre, lange strand ligger kun 500 meter fra hotellet. Her finner du også Sunwings egen Beach Club. Hotellet har en egen badebuss som kjører deg til og fra stranden.

Se mer og bestill

Sunprime Pearl Beach

Agia Marina, Kreta Vårt Family Garden-hotell Alexandra Beach har fantastisk beliggenhet på den langgrunne sandstranden i Agia Marina, og passer for både små og store familier. Her er det leiligheter for opptil syv personer, og i sommermånedene tilbys skandinavisk barneklubb.

Se mer og bestill

Se alle resultatene

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2019 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)