Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Her er sesongens lekreste bukser!

Nå er vi mange som gleder oss til å puste inn frisk høstluft og pakke oss inn i deilige jordtoner. Her er buksene som vil passe perfekt i høstgarderoben.

—  Denne sesongen finnes det mange forskjellige bukser og alle kan finne sin nye favoritt. Vi har kvalitetsbukser som kan brukes igjen og igjen, sier Marie Lennemo Rossvik, markedssjef i VIC.  

Hos VIC finner du også bukser til herre. Se nederst i artikkelen eller klikk her.

Liker du vide bukser, tettsittende jeans eller vil leke deg med trendy rutemønster, har VIC buksene som løfter ditt hverdagsantrekk.

—  Mange har brukt kosebuksen mye den siste tiden, så nå ser vi fram til å pynte oss litt. De dagene man skal titte innom kontoret, eller bare går en tur i byen, ønsker man å se fresh ut.

Ta gjerne turen innom din lokale VIC-butikk og få god hjelp til å finne buksen som passer til deg.

NÅ: Kjøp 2 og få 50 % på den rimeligste buksen! Se hele utvalget og hvilke butikker som har tilbudet her!  

Svipe for høstens fineste bukser!

Svipe for høstens fineste bukser!

Trendy cord

– Denne tøffe Kirby buksen fra BLU kommer i myk og lett cord og er superbehagelig å ha på. Bli ekstra kul med å matche hele antrekket, sier Marie.

Dress-buksen

– Myke dressbukser er i vinden om dagen. Du kan kombinere den med en deilig myk genser og sneakers for en kul og trendy hverdagslook.

Ny jeans-favoritt?

– En myk jeans er alltid en sikker vinner på høstdager. Den populære buksemodellen Sophia fra VA VITE har høyt liv og kommer i flere forskjellige farger.

Cargo-buksen

– Høsten er ypperlig for å hoppe inn i en tøff og komfortabel cargo-bukse! Denne er fin å kombinere med en bluse med stor krage - og passer like godt til sneakers som til hæler.

Pull-on pant

– Det er enkelt å forstå hvorfor denne er en bestselger! Buksen sørger for maksimal komfort, samtidig som du får en oppdatert stil. Bruk den gjerne med en fin bluse eller skjorte, foreslår Marie.

Vide bukser

– Hva med å slenge deg inn i sesongen i denne kule jeansen fra Jean Paul med vide bein og høyt liv? Den kommer i en klassisk mørk vask med delikat stretchkvalitet som gjør den ekstra deilig å ha på.

Klassisk og komfortabelt

– I disse superbehagelige og stilige buksene fra InWear er du klar for både kontoret og fest. Den kombineres like fint til en ullgenser som en bluse.

Skinny jeans

– Dette er en skinny jeans med masse stretch og flatterende lommeplassering. En kvalitetsbukse fra MAC som bevarer fasongen.

Myk cargo-bukse

– Den behagelige stretchkvaliteten gjør buksen til en fryd å ha på. Elastikk i livet og nederst på beinet gir buksen en kul passform som passer til de fleste.

Se flere julegaver til henne på VIC.no og hele utvalget i nettbutikken!

Hos VIC får du også bukser til herre. Hva med å overraske noen du er glad i med en bukse som vil løfte høstgarderoben hans?

Sveip for de fineste buksene!

Sveip for de fineste buksene!

Populær jeans

– Denne buksemodellen fra Henry Choice er en vinner! Den har et vintage-preg som gjør at den passer perfekt til fritidsbruk. Den har romslig setevidde og smale ben, som gjør at den passer til de fleste.

Elegant chino

– Dette er en lekker slim fit-modell fra Mario Conti i behagelig stretch. Buksen kan enkelt kombineres med skjorte og sneakers eller penere sko, sier Marie.

Slim fit jeans

– Det er mange som ønsker jeans med litt smalere ben, og da er denne sorte jeansen i superstretch fra Henry Choice et godt alternativ. Den er slitesterk, normal setevidde og livhøyde - og er komfortabel.

Rutete chinos

– Dette er en elegant og komfortabel chinos fra Mario Conti med rutete mønster og god stretch. Passer like god på kontoret som på fest.

Kvalitetsbukse

– Jean Paul-buksen har blitt en favoritt for mange menn. Den er tidløs og har en kvalitet som bevarer passformen. Den kommer i hyperstretch og smale bein og er for deg som liker en litt smalere silhuett.

Klassiske ruter

– Er du på jakt etter en klassisk rutete bukse, som samtidig har en trendy silhuett som passer til de fleste? Da bør du sjekke ut denne buksen fra Mr Capuchin!

VIC er en merkevarekjede hvor du finner et bredt utvalg av bukser til både herre og dame. Du kan få hjelp i din lokale VIC-butikk, eller sjekk ut utvalget i nettbutikken.

Husk at du kan gå innom din lokale VIC-butikk for å finne den perfekte bukse for deg.

Se også utvalget til både herre og dame i VIC sin nettbutikk.

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for VIC

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)